21:a Augusti

Min dag startade av att assistenten kom vid 11:00 som vanligt. Det är då hon börjar sitt pass. Började dagen med en god nyhet. Hon har sett min katt hemma på gården. 
Min lilla katt Doris var nämligen inte alls hemma igår. Igen av oss har sett henne. Så jag blev glad över att hon var hemma igen! 
Precis som vem som helst så går även min katt mig på nerverna ibland. Men när det händer sånt här att hon inte är hemma så känner jag bara: FAN! Älskade lilla katt! Kom hem nu! 
Och så klart så kommer hon, precis som ingenting har hänt. Ibland har man så god lust att sätta nå sändare på henne! Hahaha! 
 
Nåja, hon var hemma och jag slapp fundera på vad som ev kan ha hänt. Tror ju hela tiden det värsta. 
Jag och assistenten började med att spola kateter. Börjar bli tufft att spola då jag tror jag håller på att dra på mig urinvägsinfektion igen. Tror därför jag har haft feber till och från dessa dagar.. 
Och i samband med urinvägsinfektion så får jag ont vid även spolning. Det är så jobbigt!  Sedan efter det så käkade jag frukost. Låg i sängen och kollade samtidigt på TV. Började med två smörgåsar men det var så gott idag så tog och fixade två till sedan. Till det så blev det en kopp te och ett glas tranbärsjuice. Det är typ ett måste då jag har urinvägsinfektion. Jag fick dessutom sällskap av en liten tiggare då jag käkade! 
 
 
 
Vår hund Boss! Tror jag inte har visat så många bilder på honom här i bloggen va? 
Sedan efter frukosten, så borstade jag tänderna och håret. Där efter fixade vi stumpen genom att linda och förstärka för det hade vätskat lite. 
Sedan var det lite tid kvar innan taxin skulle komma så jag kunde sminka mig lite. Tycker det är så kul nämligen! 
Vid 15:00 kom taxin som vanligt och jag åkte sedan mot sjukhuset. När jag kom fram till sjukhuset så tog jag prover det första jag gjorde. Tror det var typ månadsprover idag och då tar dem alltid fler prover, som ni kanske förstår. Där efter så gick jag till kiosken där jag köpte lite gott, jag tog även ut lite pengar för jag vet inte om jag hinner det imorgon och behöver kontanter till helgen för då är det marknad! 
Och jag tänkte att jag ska försöka gå på det i helgen. Eller ja, rättare sagt på lördag. Men regnar det så det vräker ner så kanske jag får se om lite. Det är ju inte kul att gå i spöregn på marknad. Regnar gör det typ alltid dock.. 
 
Efter kiosken och då jag tagit ut pengar så tog jag mig tillbaka till avdelningen. Middagen skulle strax serveras, och det var köttfärsgryta med potatis. Ingen höjdare som typ vanligt så åt inte så speciellt mycket. Roade mig med att ta kort på mig själv medan personalen åt, i väntan på att jag skulle duscha. 
 
 
 
Vid 19:00 ungefär fick jag hjälp in i duschen. Var rätt skönt att duscha idag. Ja det är ju det annars också, men det brukar vara så förbannat kallt jämt. Haha!  Annars har det inte hänt så mycket mer, Har fått blod påkopplat då mitt blodvärde låg på 82. Så det blev en påse idag. Annars har jag mått ganska okej idag. Vilket är skönt! Jag har fått kvällsfika nu också, men det har bara stått fram till nu, så smörgåsrånen har typ böjt sig, och teet har blivit kallt.. Ska nu börja käka det, och så blir det att se på youtube. 
 
Imorgon omläggning och jag blir 23 år! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0