16:e Augusti

Har haft en dag jag bara umgåtts med assistenten hemma. Vi har spelat mycket på våra telefoner då vi spelar i princip samma spel. Fast hon på sina spel och jag på mina. 
Detta är två appar som jag tipsar om. Jag tycker det är jätte kul och i stort sett bara det jag spelar.


Vi har även lagt pussel. Blev klara och den blev så fin! Jag ramade även in tavlan då jag troligen kommer ta med den till sjukhuset och hänga i mitt rum. Är trött på deras tavla jag har just nu! Haha! Och jag har en och samma rum hela tiden. När jag inte är där så står det tomt med mina grejer.
Så jag tänkte att jag kan ju göra de lite trevligt. Har även en Hello Kitty lava lampa i mitt fönster där och en stor mjukis nalle som bor där.
Det blir ju lite trevligare tycker jag.

Så här blev pusseltavlan. Assistenten gömmer sig bakom tavlan och håller upp den så jag kunde ta kort. Haha!


Nu är klockan strax efter 22:00 och jag kollar på nyheterna på tv4. Går en film som heter Monte Carlo som jag gillar och som jag kollar på. Var bara nyheterna emellan.
Jag mår inte helt okej. Har en temp på 38:00 exakt just nu och känner en massa feber känningar. Det är extremt jobbigt och ingenting jag vill ha nu. Hoppas verkligen inte man ska bli dålig att man måste vara inskriven helt och håller på sin födelsedag på fredag, hoppas verkligen inte det! Men de återstår väl att se? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0