25:e April - Svar på kommentar,



Kommentaren:

Svar på tal:
10 år var väl kanske att ta i? Men jag är fullt medveten att jag ser yngre ut än vad jag egentligen är. Det gör att jag inte får glömma att ta med mitt ID om jag vill handla ut något som det är åldersgräns på.
Kan även berätta att jag t.om fått visa upp leg då jag skulle köpa energidryck. Det var 15:års gräns i den affären. När jag då har visat leg och dem kollat åldern så har det t.om hänt att jag har fått ett "hummande" och jaha tillbaka.
Du har helt rätt med att jag blir 23år i år. Men för vissa är det helt enkelt bara så att man ser yngre ut än vad man är, likaså som vissa kan se äldre ut än vad dem egentligen är.

Till er som ser yngre ut än vad ni är: Se det possetivt. Om några år kanske vi fortfarande ser unga och fräscha ut till skillnad från vår egentliga ålder! Haha! 


Kommentarer
Postat av: Moa

Tio känns ju definitivt lite (mycket) att ta i, men visst får man vänja sig vid att inte glömma ID! jag är 27 men ser ut ungefär som 23. Nu är det rent åldersgränsmässigt inga större problem eftersom de flesta åldersgränser är 18 eller 20 men det där med att man inte ska behöva visa leg för att man är över 25 kan jag ju glömma än så länge... Fast jag måste säga att det var sjukt intressant när busschauffören gav mig ungdomsbiljett på bussen i Västerbotten. Åldersgränsen var 20. What? :p

2014-08-03 @ 19:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0