11:e April - Shopping, Erikslund!

Hade omläggning idag 07:45. Det var väldigt tidigt idag men det gick bra att lägga om. 
Efter omläggningen mådde jag så bra att jag på eftermiddagen drog till Erikslund. 
Dock inte till shoppingcentret som jag brukar vara på vanligtvis, utan gick på andra stället där andra butiker finns. Jag har nämligen inte varit där på jag vet inte hur länge. 

När jag kom dit strax innan halv fem, så gick jag först in på Jula. För jag ville ha en fiskarlåda.
Nu kanske nu tänker: "Haha! Vadå fiskarlåda? Vad ska du med en sådan till?"
Men faktum är att dem har ju många småfack i lådorna och jag tror det blir en jätte bra förvaring att förvara mina pärlor  och smyckesverktyg i.

Sedan gick jag vidare till Rusta. Har aldrig varit på Rusta där ute, utan har bara varit på ett annat ställe i Västerås. Lager 157 ligger även där ute som jag gick för första gången i. Jag har hört mycket bra om den butiken. Att dem hat jätte billiga plagg och så. Men ärligt talat så hittade jag ingenting. Tyckte även det kändes konstigt att gå där inne. Det kändes verkligen som en klädesbutik inne i ett stort lager. Hm!
Efter premiären inne på Lager 157 gick jag in till ÖB som också har kommit ut till erikslund. Fast där hann jag bara att gå in och sedan kom mamma och bror så det var bara att ta mig vidare till Pickaboo där vi hade bestämts för att mötas. Jag har inte varit där inne heller och dit ville jag för jag har hört att dem har mycket blandade småplock som kan vara roligt att kolla på. Bla massa olika present"artiklar" och gåvor. Sedan hade dem jätte mycket godis så var tvungen att köpa lite.
Eller ja, lite och lite. Gick på strax under 1kg. Men dem hade såå mycket och det var så himla svårt att bestämma vad man skulle ha, så jag tänkte att jag slår på stort nu så här första besöket.
Jag köpte även ett jätte fint nagellack i silver glitter från märket Technic där. Jag älskar det sminkmärket! Det är rätt billigt också och i bra kvalité enligt mig. Jag har en ögonskuggspalett från det märket också.

Efter besöket på Pickaboo så gick vi till Jula där jag äntligen köpte min efterlängtade Fiskelåda! Jag har just nu mina pärlor i olika askar i en pappväska, men pappväskan håller verkligen på att kapsejsa totalt. Nu tror jag det kommer att förvaras ännu bättre. 
Jag ska visa "före" och "efter" bild sedan i den! 
Så här ser den ut + nagellacket på. I cirkeln ser ni en dålig bild på nyanset på glittret.


Efter Jula så gick vi till Willys som ligger granne. Köpte först korv med bröd innan vi gick in i affären, för jag var hungrig! Dem har tyvärr inte jätte mycket att välja på att äta där ute. Visst så finns det MAX, McDonalds och Burger King där ute + restauranger i shoppingcentret med det ligger lite längre bort och jag hade inte all tid i världen. Så det fick bli vanliga simpla korv med bröd. Två st för 10kr sammanlagt. Haha! 
Sedan på Willys så köpte jag Soup a Coup. Såg att dem hade lite varianter där. Blev super glad för tycker sopporna är så svåra att få tag på. Ser bara Blå bands "Varma koppen" överallt.

Avslutar med bilder tagna av mamma




Nu är jag hemma och tar helg. Ligger i sängen och är jätte trött. Men ska försöka hålla mig sysselsatt till 00:50 för då börjar Ghost Whisperer. Älskar de programmen!
Trevlig helg på er och god natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0