10: April - Min torsdag!

Fick antibiotika avslutat i tisdags och åkte hem igår kväll till idag. Var hemma en kortis men ändå skönt att få komma hem. Låg ju inne strax över en vecka nu med lunginflammation. Men konstig nog så kändes det som jag låg inne längre. Vet inte vad det beror på faktiskt. 
Så igår var jag ner på stan med Carro. Vi käkade asiatiskt och kollade lite i butiker då. 
 
Annars då? Idag, vaknade jag strax efter 11:00 av att assistenten kom. Hon börjar nämligen att jobba klockan 11:00 på torsdagar. 
Käkade brunch som bestod av bacon och mackaroner + ett ägg i. Det är så himla gott och något jag har saknat under min sjukhusvistelse. Så blev glad när jag fick höra att vi hade bacon hemma. Haha! 
Efter brunchen så fick jag hjälp av assistenten med att linda stumpen för det behövdes. Vet inte varför men nu på senare tiden känns lindningen som görs av kirurgerna så lös efter några få dagar. Lindar dom lösare eller ändrar sig stumpen såpass mycket, eller vad är det frågan om?
Måste försöka påpeka det imorgon på omläggning. Kanske skriva en rad på stumpen med tuschpenna, för då kan dem inte missa det. (har gjort så förut) Haha! 
Någon gång kanske man kan skriva en fredagsfräckis eller något. Vad tror ni om det? Vilken genial idé, eller hur? 
Fast det får bli en annan gång. Nu behöver jag skriva lite punkter som dem måste försöka tänka på vid omläggningen imorgon. Kan visa sedan för er hur det ser ut då jag har skrivit klart. 
Nog pratat om det. Åkte till sjukhuset vid 15:00. När jag kom fram så tog man prover ganska direkt och sedan gick jag en vända till kiosken. Dem har en tävling där man kan vinna ett påskägg med godis värt 400kr, som jag ville vara med för skojs skull. Som en rolig grej och man "förlorar" ju inget på att vara med. Man skulle svara på 3st frågor och sedan skriva med max 15 ord vilka/vilken man skulle vilja ge ett påskägg till. 
Tänker inte skriva här exakt vad jag skrev då det lät väldigt löjligt det jag skrev. Men jag skrev ett kort rim om att jag skulle bjuda min familj som jag älskar.  Tänk om man skulle vinna! Värsta coolt! 
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Bara varit på rummet här på sjukhuset. Även om jag har piggnat till en del nu från jag var dålig så känner jag mig fortfarande rätt slut. Sover ingenting om nätterna för jag hostar och så ligger jag och hör mig själv liksom knastra och knarra när jag andas. Det är så extremt frustrerande att ligga och höra på. 
Sedan gör det fortfarande väldigt väldigt ont när jag hostar och tar djupa andetag. Ibland såpass ont att jag kan bli lite kallsvettig.  Tydligen så kan det väl kännas ett bra tag efter om jag har förstått det rätt? 
Jag får fortfarande inhalera koksaltlösning för att det ska bli lite lättare att hosta upp slemmet och tar fortfarande slemlösande. 
 
Snyggt va? 
 
Har ni haft lunginflammation? Tog det lång tid innan ni blev bra och friska igen? 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Hej! Skönt att höra att du är bättre 👍 jag har haft lunginflammation 3 ggr, o sista ggr blev jag så dålig att läkarna trodde att jag fått legionella (heter det så?) i alla fall så blev jag sjukskriven i 3 veckor o orkade knappt gå till postlådan (20 m) jag förstår att du är trött o slut, men du blir starkare för varje dag 👍 kämpa på 💜

2014-04-10 @ 21:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0