Min lilla torsdag

Ligger här i sängen med datorn på magen och bara kikar runt..

Annars då? Jag har haft en ganska bra dag idag.  Vaknade vid 11:00 idag för fick sova dit. Min natt var rätt jobbig för det hade kommit igenom lite blod vid min sjuka jumske. 
Det var inte alls mycket (troligtvis har det skavt där) men när det kommer genom blod så blir jag mer uppmärksam och mer "på min vakt". Det blir lite jobbigare på nätterna då alla sover inklusive jag själv, för då är det ingen som har koll på stumpen och där det har blödit. 
Så jag var hur som helst upp till rätt sent då jag höll på somna av nästan utmattning..
 
Efter att jag hade vaknat så käkade jag frukost och sedan fick jag hjälp av mamma att linda stumpen. Sedan har jag bara packat och fixat mig iordning för att åka till sjukhuset.
Sedan var det bara att vänta tills klockan blev 15:00, då taxin kommer.. 
Framme på sjukhuset tog man prover ganska direkt. Och efter det har jag bara käkat middag och typ väntat på att väga mig och sedan duscha. 
Väger ungefär som jag gjorde för en vecka sedan, vilket är jätte bra! 
Det är ju ett bevis på att jag inte samlar på mig någon vätska i kroppen och det gör mig glad att jag håller min vikt. 
En stund efter var det dags för dusch och jag fick ungefär i samma veva reda på mitt blodvärde som låg på 86 så jag slapp blod. 85 är ju gränsen. Haha! Sedan har jag bara kollat runt lite på datorn och käkat innan klockan 00:00 då jag ska fasta. 
Har kollat på svtPlay och tv3Play bland annat, och chattat på Facebook. Har bland annat kollat på Svenska Hollywoodfruar. Det är verkligen jätte tråkigt att det var sista avsnittet.  Tycker det är så roligt att kolla på Gunilla Persson, för man blir så irriterad på henne. Det är ju något som är fel. 
Dels verkar hon leva ut sina drömmar på dottern som oftast ser olycklig och nästan lite rädd ut för sin mamma. Tycker Gunillas sätt att vara, är jätte fult.
Vad tycker ni om Gunilla Persson?
 
Nu ska jag nog avrunda och se på youtube eller andra avenyn på swefilmer. Blev ett ganska tråkigt inlägg för det har inte hänt så mycket idag..
Avslutar med en bild på "dagens" jag! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0