Happy Halloween! + fundering..

Torsdagen och även Halloween börjar nu gå mot sitt slut. Jag hoppas ni har haft en fin dag och att ni kanske har Halloween pysslat lite? 
 
Söt bild jag hittade på nätet!
 
 
Själv så har jag inte gjort det i år. Utan jag har pysslat och grejat med annat. Eller JO! Det enda jag har gjort är att virka en liten häxa men den vart jätte ful och jag vill inte lägga upp bild på den här. Tror inte ens jag har den kvar för jag tror mamma tog den till sitt andra jobb. Hon fick iallafall ta den, för annars hade den fått flyga i papperskorgen. Hehehe! 
Jag har inte så mycket att skriva. Har haft en bra dag. Pappa och Annabelle har kommit förbi en sväng till sjukhuset. Dem hade med sig mat från MAX som jag fick. 
Det var visserligen en snabbvisit idag för dem stannade i ungefär 30-40 minuter.. Men jag ska väl kanske vara glad att dem kommer iallfall. Min lillasyster och min storasyster (med systerson) har han ingen kontakt med alls. Tycker det är skumt, men jag kan inget göra åt saken, för tro mig - jag har försökt!  
Men det är han som missar kontakten med sitt första barnbarn och två av sina döttrar. 
Mina fina systrar! 
Men jag kan inte låta bli och fundera hur det kommer sig att han har kontakt med just mig? Är det för att jag är sjuk? Beror det på något annat? 
Funderar han ingenting på hur dem andra har det och vad dem gör? 
Det är mycket som man tänker på emellanåt om just den här situationen.. Ibland känner jag mig även skyldig för att jag träffar honom samtdigt som jag inners inne vet att det inte är jag som gör fel..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0