Önska er en god natt! + prat om min nyaste assistent

Helgen börjar gå mot sitt slut. Jag har faktiskt haft en ganska bra helg. Dock har den varit lite kort. Det känns så iallafall eftersom jag kom hem igår från sjukhuset istället för fredags kväll. 
Det vart ju så p.ga det där strömavbrottet dem hade på operation i fredags. 
 
I helgen har jag inte gjort något speciellt. Bara varit hemma typ. Mamma har varit ledig från mig som assistent nu i helgen så den andra assistenten har jobbat. Hon har faktiskt jobbat hela veckan förutom tisdagen som är ett kort pass på kvällen eftersom jag kommer hem så himla sent då. 
Den assistenten - jag vill inte nämna namn ifall hon inte vill. Men vi kan kalla henne "N"! Hon är iallafall väldigt bra tycker jag Jag gillar henne jätte mycket! 
Hon är bara ett år äldre än mig. Alltså 23 år men hon är jätte mogen, och är förstående. Vilket är viktiga punkter för mig. 
Dessutom tror jag dem andra i familjen också gillar henne! 
Jag som sa att jag skulle ha någon runt 30 år. Att den nya inte fick vara ung. Men så vart det denna tjej. Jag har nu lärt mig att man inte kan gå efter siffror (dvs åldern) utan man måste gå efter hur dem är som person och vad dem har för erfarenheter. 
 På onsdag kommer hon igen och ska jobba så det blir bra det! 
 
Ännu till idag. Vi har typ städat i mitt rum och plockat med mina saker. Har även rensat bort lite. Jag brukar egentligen ha storstädning på lördagar men jag kom hem igår som sagt så vi struntade i det. Kände inte för att komma hem och typ städa samma dag så vi tog det lugnt då. 
Jag har faktiskt mått ganska bra i helgen. Det har knappt kladdat igenom på stumpen så omläggningen i fredags måste ha blivit ganska bra iallafall. 
Ännu ska jag avrunda. Ska pyssla lite och kolla Facebook (ska nog inte vara uppe så länge till ikväll). Får se om jag lägger upp något av mina resultat till salu, när jag är klar. Beror väl lite på hur dem blir.. Hehe! 
Önskar er en god natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0