Torsdag! - En liten uppdatering.

Dagarna rullar sakta på. Jag är fortfarande kvar på sjukhuset. Har nu varit här sen lördag-söndag natten. Har samlat på mig vätska i kroppen och har idag börjat behandlas mot det nu. Får även fortfarande antibiotika.
Vad har jag gjort idag då? 
På förmiddagen kom tandhygienisten hit. Det är någon ny som jag ska träffa. Vi pratade bara och så fick jag en massa provprodukter för mun och tänder. Det var salivstimulerande tabletter och prov på tandkräm. 
 Hon frågade även om jag borstade mina tänder med eltandborste och jag gör ju inte det, och det tyckte hon att jag skulle skaffa för dem skulle tydligen "ta" bättre på tänderna än en vanlig borste. Varför vet jag inte? 
 
 
Efter att tandhygienisten hade varit här så tänkte jag vila, för jag sov så konstigt inatt, men då frågade pappa om han kunde komma så det vart ingen vila där. 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Skulle ha träffat psykoterapeuten idag men han var sjuk så det gick inte. På eftermiddagen tog jag blodprover och efter det har jag bara vilat. Har varit jätte trött verkligen, och det var meningen att jag skulle vägas idag (ska vägas varje dag undertiden jag är inneliggande för att man ska se om jag går upp eller ner i vikt, d.vs samla på mig mer vätska eller ej) men jag orkade verkligen inte och jag slapp det. Berättade som det var till den läkare som förstår mig bäst: att jag var trött och hade ont. Tack och lov så verkade han förstå. 
Runt 20:00 så duschade jag lite snabbt och efter det så har jag bara kollat på Lets Dance. Mamma och bror kom in till sjukhuset en snabbis. Hon hade även med sig ett paket som hade kommit hem från en tjej som jag beställde ett armband av. Det är verkligen jätte fint! 
Ska visa er sen och så kan jag länka tjejen som finns på facebook och gör smyckena. 
 
Nog pratat.. Klockan börjar bli väldigt mycket. Kollar på Andra Avenyn och får min sista påse blodplasma just nu. Har redan fått en tidigare. Och sen har jag fått vätskedrivande tidigare. Gjorde av mig med en hel del vätska på en "dos"! Halleluja prisa gud!  Hihi!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0