Min torsdag!

Min torsdag började med att jag vaknade av att mamma försökte förstärka stumpen. Förmodligen har jag hostat så kraftigt att det började sippra från såret igen.

Detta är fruktansvärt jobbigt att hosta, det tär riktigt på krafterna nu. Jag var såklart ledsen och bad mamma ringa in och säga till om det för ibland kan jag uppleva att dem inte lyssnar på mig eller tar mig på allvar tyvärr. Nåja. Jag låg sedan och vilade fram till runt klockan 12:00 (min natt vart jätte kass) Sedan var det dag för brunch och det vart Ravioli. Tänk att det har varit min favoriträtt som barn. Haha!!

Efter det har jag bara packat och gjort mig iordning för att åka till sjukhuset. Det var lite roligt när taxin chauffören och bärhjälpen kom för att hämta mig. Mamma diskuterade lite med den ena mannen om vilka bolag och bilar som brukar komma och bärhjälpen sa då att han är van att det är en buss från Sandarna och en Västerås taxi. Då säger mamma: ja men det har varit två Sandarna gubb... Två från sandarna. Då fyllde bärhjälpen i: ..bbar, du får fortsätta. Vi bara skrattade! 

Väl framme på sjukhuset tog man prover direkt och jag sa till om att läkarna måste fixa bättre slemlösade för det jag fick hem förut hjälper inget vidare. Sköterskan sa då att hon skulle ta upp det på ronden. Efter provtagningen ville dem att jag skulle ta duschen, men jag ville så gärna ta mig ner till cafeterian först för jag ville köpa middag. Maten på sjukhuset är så värdelös att jag äter den så lite som möjligt helst. 

Jag fick skynda mig och direkt efter det tog vi duschen. När jag var klar pillade jag med ipaden en stund och efter det åt jag min middag som bestod av: ett äpple, pepsi max, små riskakor och en fransk baguette. Det var mycket gott! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter min middag har jag bara kollat på tv och pysslat lite. Det var så länge sen jag höll på med något att jag kände för det nu. Jag gjorde visserligen inget märkvärdigt, utan jag målade en sten till en uggla. Men den vart söt!
Nu ska jag kolla runt lite på internet. Känns ovant med en platta istället för dator. Mejar vänjer mig snart hoppas jag. Hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0