Min fredag!

Tanken var idag att jag skulle ta mig ut på stan efter omläggningen med mamma och lillebror. Men jag fick blod igår och desferalet som jag får 30 minuter efter att blodet har kopplats på måste gå i cirka 21-22 timmar. 
Och då skulle det ha blivit klart rätt sent på eftermiddagen. Så stan blev inte av eftersom jag inte riktigt visste när desferalet skulle bli klart och sen om jag skulle få en taxi i tid. 
Men jag när jag kom tillbaka till avdelningen efter omläggningen kom jag på att Erikslund shoppingcenter har uppe till 20:00 så där skulle jag kunna hinna gå en stund! 
Mamma hjälpte till att beställa taxi (färdtjänst) åt mig, både dit och därifrån. 
Fick taxi väldigt snabbt så det vart bara att skynda sig så man inte skulle missa den. Jag var inte en i närheten av klar. Hade fortfarande dropp, sjukhuskläder och allt sådant på mig. Fick stressa på sjuksköterskorna lite. Men jag ville verkligen inte missa taxin. 
Taxichauffören stod och väntade på mig samtidigt som han kollade på sin armbandsklocka. När jag kom till honom så sa han: "Nu var du nära att bli bommad!"
 
Väl framme på shoppingcentret så gick jag direkt till Pressbyrån för jag behövde köpa något att dricka. Eftersom jag har haft omläggning och fastat så har jag inte fått i mig något förutom lite vatten. Och så har jag fått näring direkt i blodet då. (Kabiven)
 
Bild lånat från google.
 
Detta köpte jag på Pressbyrån. Testade Loka med smak av jordgubbsglass för första gången och den smakade faktiskt det och den var god. 
 
Gick vidare till H&M en sväng. Jag var förresten själv en timme och sen kom mamma och lillebror från sommarstugan och gjorde mig sällskap i en timme innan det var dags att åka därifrån. 
Detta hittade jag på H&M:
- Genomskillnigt nagellack
- Solglasögon
- UNICEF nål
 
Sen gick jag vidare till The Body Shop där jag köpte lite produkter som jag har velat haft.  Jag älskar verkligen den affären men jag säger som varje gång: Det är synd att det ska vara så dyrt!
- Hårolja (fick jag visserligen gratis) 
- Nagelbandsolja
- Bodylotion
- Sminkborste
 
Jag var även in i lite andra butiker men hittade inget i dem. Mötte upp mitt lilla company sällskap på Gina Tricot.
Sen gick vi tillsammans resten av tiden, mamma, bror och jag.
Hittade förresten detta på Gina Tricot: 
- Tre nagellack
- Ring (som tyvärr var för stor) 
- Sminkborste. 
- Basic tröja som också är från Gina Tricot
 
Jag beställde sedan med mig mat från Chantal's. Var verkligen jätte hungrig och jag hade ju inet fått i mig något som sagt. Det vart en sallad med mig därifrån och den var förresten jätte god. Man fick mixa sin egen sallad och det gillar jag! 
Mamma ville sedan gå in en sväng till Kappahl. Jag var väl inte sådär jätte sugen men följde med ändå. Har aldrig riktigt gillat den butiken. Jag vet inte riktigt varför?
Men det var tur att jag följde med. Hittade detta: 
- Skor
- Halsband (pengarna går till Härt-  Lungfonden. Forska mer om kvinnohjärtan)
 
 
Detta vart mitt köp och jag hade riktigt trevligt!  Det är så skönt att komma ut och vara ute bland folk. Man glömmer dem jobbiga ett tag och man får "vara som alla andra". 
Liksom gå runt och bara ha det trevligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0