Min fredag!

Efter omläggningen så fixade jag mig iordning och gick sedan för att vänta på min taxi, för att ta mig ner till marknaden.. Chauffören som körde mig är jätte trevlig. Han pratade om vilken bra tjej jag är och ville bjuda mig på kebaben han hade kvar i bilen efter hans måltid. 
Han frågade även vem jag skulle gå med och jag sa att han säkert har kört henne också och att hon heter Caroline. Då sa han att henne måste man vara snäll och lyda för annars ryter hon till. Hon är som en jaguar. 
Jag kunde inte låta bli att skratta då! 
 
När jag kom fram till marknaden så var Carro redan där och väntade på mig. Sen började vi att leta efter en bankomat för hon hade inga kontanter. Vi letade i ungefär 45 minuter. 
Jag vart lite irriterad för vad jag vet så finns det ingen bankomat där. Att leta efter någon som inte finns känns jobbigt och jag började bli hungrig. 
Då sa jag till Carro att vi får käka någonstans där det går att handla med kort. Men det verkade inte som det fanns så många ställen som gjorde det där. Jag köpte iallafall en langos som Carro fick en del av. 
Tycker langos är jätte gott men det är inte ofta jag äter en hel. Det blir liksom för mycket med det där friterade brödet. Hehe! 
Sen gick vi runt tills det var dags att åka därifrån. Kolla denna coola lek grej för barnen. Ser ut som en stor drake.
 
Min sockervadd som jag köpte 
 
Jag hittade en hel del lite smått och gott där på marknaden. Detta köpte jag:
- 2 st iphone skal
- 2 st armband
- Örhängen
Den röda kaninen drog jag i "snöre". Det är en tradition jag gör när jag är på marknad. Men oftast kastar jag nallarna till slut ändå. Haha!
 
En munk tröja. Fick den för 200 men den kostade mer.  Jag hade velat köpa byxor till så det hade blivit en hel dress. Men eftersom det är så svårt att hitta byxor som passar så fick jag nöja mig med en munktröja. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har velat ha en sån munkjacka men aldrig hittat en här, grymt snygg är den!

2013-05-25 @ 18:46:20
Postat av: Martina

Men åh vilka fina grejer du hittade! Ha en underbar dag :)

2013-05-28 @ 06:32:58
URL: http://martinaelizabeth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0