Söndagen i rader...

God kväll på er! 
Söndagen går mot sitt slut. Har inte mycket att skriva men jag tänkte lämna några rader innan jag fortsätter med annat på datorn. 
 
Dagen började med att mamma väckte mig runt 10:30-11:00. Segade lite för jag var inte sugen på frukost, men sen valde jag ändå att äta. Valde nudlar faktiskt. Lite "wierd" frukost kanske!
Efter det så lindade mamma stumpen lite och sen har jag bara gjort mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxin kom 14:30. och runt 15:00 var jag framme på sjukhuset. 
Anledningen till att jag åkte in idag, söndag är för att jag ska genomgå ett litet "ingrepp" - nämligen koiling.
 
Ingreppet går ut på att man gör ett litet snitt på ca 5-6 mm i mitt friska ljumske och går in med en "slang" i kärlen över till stumpen där man täpper igen onödiga blodbanor kan man säga.
Det brukar sedan ge god resultat genom att blödningarna minskar, det vätskar mindre och stumpen minskar omkrets. Dock mår jag inte bra efter...
 
När jag kom fram så har jag på eftermiddagen bara förberett mig inför imorgon typ. Genom att ta prover, duschat och tagit vikten. Den tog jag så man kan gämföra vikten före och efter ingreppet, eftersom jag istort sett varenda gång har samlat på mig jätte mycket vätska. 
Sedan på kvällen har jag bara kollat på TV och setat på datornr. Ska kolla på swefilmer innan jag ska försöka få mig lite blund innan jag ska iväg imorgon.. 
Är faktiskt inte så nervös, utan jag är mer fundersam och tänker. Jag hoppas läkarna vet vad dem gör imorgon och att dem har stor övervakning. Sen funderar jag på hur jag kommer att må efter. Men det återstår att se...

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Lycka till rara Saara.
Önskar dig framförallt bra resultat av ingreppet så att det dröjer länge innan det behövs göras igen. Sen hoppas jag med att det blir god mat heela veckan på sjukhuset.

2013-06-10 @ 02:57:47
Postat av: Anonym

<3

2013-06-10 @ 05:00:51
Postat av: Anonym

<3

2013-06-10 @ 07:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0