Någon som vet?

Jag har en fråga som jag skulle bli super glad om någon kunde svara på! Det är så att jag har gjort en ny mail. Heter just nu [email protected] men jag tycker det har blivit lite barnsligt. Det är jätte pinsamt när man är på något form av möte och så vill dem kanske ha mailadressen. 

Därför har jag gjort en ny som jag kommer att komma använda när jag har ändrat min mailadress på alla "ställen" jag behöver.

Jag tänkte börja med ett nytt Apple konto. Grejen är att för att skapa ett nytt konto så måste man skriva in sina kontkort siffror för att få ett nytt konto.

Det jag undrar är, är det säkert att göra så? Eller går det på något sätt att "hoppa förbi" det? Jag lyckades tyvärr inte så därför vill jag fråga er. Kanske finns det någon Apple tokig som kan sådant? 

Lämna gärna en kommentar! 


Kommentarer
Postat av: Ida

Hmm...man ska ju aldrig lita till 100% att det är säkert, fast det är ju ett företag så jag tror det är säkert till 95% kanske, men man vet aldrig, jag skulle aldrig göra det då

2013-06-23 @ 21:49:09
Postat av: Johannah

Jag lyckades på något vis "hoppa över" det förut, men jag gjorde också en ny mailadress och skulle aktivera den till mitt apple-konto istället å då funkade inte det längre :/ Kommer inte heller ihåg hur jag gjorde.

Svar: Jag lyckades till slut (tror jag)
Saara

2013-06-24 @ 16:14:57
URL: http://jjohannah.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0