Min fredag (skrivet idag söndag)

 
Jag hade min omläggning klockan 08:30. Omläggningen gick hyfsat okej förutom att jag hade blödit lite. 
Fick en påse blod efter omläggningen och jag vart jätte ledsen för jag trodde att jag inte kunde åka hem då på kvällen (som läkarna hade pratat om att jag skulle få göra)
Men jag slapp desferalet som jag får i samband med blod. Det är det droppet som tar så lång tid och det var därför jag trodde att jag inte kunde få åka hem. 
Men blodet gick klart ganska fort. Såpass fort att jag t.om hann med att fika och shopping på stan med Carro. 
Vi mötte strax efter 17:00 nere på stan. Vi gick först in på Expresso house men där var det ganska mycket folk och det var trångt. Kände mig inte så jätte sugen på att böka runt där inne med permobilen som jag sitter i. 
Det är synd att det är trångt i många butiker och caféer. Jag menar, en rörelsehindrad ska ju ha samma rätt som alla andra tycker jag! 
 
Nåja. Vi käkade på Chantal's istället. Där var det tomt med folk och lättare att komma fram. 
Efter att vi hade fikat klart gick vi in i lite butiker och shoppade. Hittade mest smink och så fynda jag två tavlor som jag tänkte ha i mitt rum. 
När det var ca 30 minuter kvar innan vi skulle åka därifrån så började det regna. Det vart jätte grått på himlen och det vräkte ner. Usch!! 
Detta vart mitt köp:
 
Ögonskuggsborste och läppglans från the body shop
 
Mascara, vit eyeliner och pennvässare till eyelinern från H&M
 
Nagellack, ögonskugga och nagellacksborttagning från Gina Tricot 
 
Bilden på tavlorna ville tyvärr inte laddas upp vilket är supertråkigt. Kanske kan visa en annan gång om jag lyckas!
 
Efter turen på stan så började jag tänka på en sak. Jag tycker det känns som att folk har blivit mer hjälpsamma och vänliga till funktionshindrade nu på senare tiden än förut. Jag upplever att man som funktionshindrade har blivit mer accepterad nu än förut. Ni som är funktionshindrade, hur upplever ni folk ute i dagens samhälle? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0