Vilken överraskning!

Jag glömde att berätta om en rolig grej igår. För det fösta så måste jag säga att jag är på sjukhuset och har varit här sedan i måndags och mamma var hit igår en snabbis innan jobbet och lämnade mat och lite post till mig. - Det sistnämnda visste jag inte om.
Hon sa till mig att hon skulle lämna lite tidningar som har kommit hem och ett paket. Paketet var verkligen en överraskning. Så jag frågade vad det var i det (precis som om hon skulle ha vetat det?) haha aja...
Hon svarade att hon inte visste men att det väl är något som jag har beställt. Sa som det var att nej jag har inte beställt något så jag öppnade och kollade.
 
 
Då fick jag syn på vad det var och det var ju en väska från en tävling i tidningen FRIDA som jag var med och tävlade ovarför jag tyckte att den var så söt.
 
 Blev jätte glad för jag trodde verkligen inte att jag skulle vinna. Har istort sett aldrig tur i spel. Man skulle skriva en motivering och min löd:
 
"Jag verkligen älskar väskor och denna väska är hur söt som helst. Jag sitter i elrullstol och har p.ga det lite problem att hitta rätt väska. Antingen är dem för stora att ha i knät, når ner till hjulen eller är svåra att hänga upp på rullstolen.
Tror denna skulle bli underbart söt att hålla i, i knät i min "fräsiga" rullstol. Haha!"
 

Det gick tydligen hem hos dem.

Kommentarer
Postat av: Martina

Vilken söt! :) Grattis!

2013-07-19 @ 07:47:54
URL: http://martinaelizabeth.blogg.se
Postat av: Leila

Jättesnygg, GRATTIS!

2013-07-19 @ 09:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0