Ett nattinlägg!

God kväll! Eller "god natt" kanske. 
Nej men jag tänkte skriva lite om min torsdag. Det är bättre sent än aldrig.
Min dag började med att mamma väckte mig strax efter 09:00. Hon skulle in till stan och hämta Sanna som sov borta över natten till idag.
Dock förstod jag inte riktigt varför hon väckte mig innan? Aja..Halvsov sedan när hon hade åkt. Haha! 
När hon kom tillbaka var det dags för frukost. Det vart kokt Ägg på macka med ett glas juice till. Det var rätt gott faktiskt! 
Vid 11:00 kom "V" från Person Stöd som är det assistans bolag jag tillhör. Vi hade intervju med en som sökte tjänsten som assistent till mig. 
Hon verkade okej och hon var intresserad av att prova tjänsten fick jag reda på nu efter så det är ju kul. Jag ska fundera lite över helgen över vad jag tror, tycker och vill.
Vill jag "ha" henne så kommer hon hur som helst att få en så kallad introduktion hos mig. Sen får man se lite igen vad man tycker om henne som eventuell assistent och det är samma från hennes sida. Hon kanske sedan känner att "Nej, det passar inte henne"..
Men först ska jag fundera över helgen.
Efter mötet fixade jag mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt. Taxin kom som vanligt 15:00., Jag märkte då jag gick till taxin att jisses vad det var varmt idag. Nu är det ju för varmt! 
 
Väl framme på sjukhuset så väntade jag på att pappa och Annabelle skulle komma. Dem ha med sig mat från MAX för jag bad om det. Var hungrig! Hihi! 
Man fick ett jätte sött glas med Mumin.
 
 
Visst var det sött? Man får det i barn menyn. Jag skulle lätt kunna äta fler gånger där enbart för glasens skull. Detta är ju mycket bättre än plast leksaker som dem flesta snabbmatskedjor ger. Men jag tycker MAX har bäst saker. Dem ger glas, filmer, datorspel, m.m.. Ja det är ju sådant som faktiskt kan användas och har större chans att komma till användning.
Nog pratat om leksaker. Hehe.
Strax efter 17:00 (om jag inte minns fel) så tog man prover på mig. Lite sent kan jag tycka men men. Dem kanske hade fullt upp? Vad vet jag..
Pappa och Annabelle åkte härifrån vid ungefär samma veva. 
Vid 19:00 var det dags att duscha. Det är så förbaskat kvavt att det kändes som jag duschade i en "lätt" bastu. Jag kände mig inte ens ren och fräsch efter denna dusch idag. 
 
Direkt efter duschen så skulle jag vidare till akutröntgen. Fick en remiss dit för jag har en bula i huvudet som är oförklarig och den ömmar + att jag oftare har huvudvärk nu för tiden. Speciellt den del där bulan är. 
Så jag får väl se vad dem säger. Om det visar något för annars har jag ingen aning om vad det kan vara. Det liter bara så mystiskt då.
Jag vet att jag har en missbildning i hjärnan och lillhjärnan som heter Chiari missbildning. Kanske har bulan något konstigt samband med den. Fast jag tycker bulan sitter för högt upp på skallen för att vara det egentligen. 
Jag får se vad dem säger.
 
Annars har jag inte gjort något annat idag. Det var min lilla torsdag.
Nu ska jag ta lite piller som jag egentligen skulle ha tagit vid tolvslaget. Men som sagt. Bättre sent än aldrig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0