Bild bomb från Power Big Meet!

Nu gör jag ett nytt försök för hundrade gången med detta inlägg. Har kämpat nu i några timmar!
Jag var på Power Meet igår kväll med Carro. Vi var på lögarängen och det är typ allt där händer och allt finns så därför ville jag vara där och kolla på bilar. Tänkte lägga upp en massa bilder nu! 
 
Mörk bild kanske, men dem spelade bak på en stor svart bil. När jag hade tagit kort på dem så vinkade alla till mig. Haha!
 
Carro jag jag käkar Langos!
 
Min langos! Med skinka, ananas, ost och vitlök.
 
Jag gottar på! Såå jämra gott!
 
 
 
 
 Det jag köpte: 2st mobilskal, mössa och lite godis
 
 Jag hade verkligen jätte trevligt. Lite tråkigt var det att jag inte hitta Carro och hennes assistent direkt när jag kom till löga. Det gick inte att sms:a eller ringa heller nästan. Mobilnätet kraschade nästan totalt och jag vet att fler hade problem också. Det tog nästan 40minuter innan jag hittade dem.
Men sen hade vi det trevligt! 
Roligt var det när jag åkte tillbaka mot sjukhuset. Tog en cider igår och hade den i handen när jag körde. Dom kom det förbi ett par på en cykel och han som trampade sa till den som satt på pakethållaren
- Räknas inte det där till rattfylleri?
Det roliga är ju att det tyvärr gör det för elrullstol räknas som fordon. Tycker det är sjukt för vad ska man göra om man knappt kan sitta i en vanlig rullstol? Som i mitt fall. Jag sitter jätte dåligt i dem. Jag bara provar och provar men ingen passar och blir bra... Det är tråkigt. 
Nåja. Ska avrunda detta inlägg nu. Är jätte trött i kroppen sen igår. Det tar verkligen på en att vara i den miljön med massa folk som verkligen var över allt. All ljud från både musik som spelades högt och folk som var högljudda! Jag var helt slut när jag gick från lögarängen igår.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför sitter du så bakåtlutat? Kan du inte sitta rakare?

2013-07-08 @ 20:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0