Uppdatering!

Jag gjorde klistringen igår och det gick väldigt bra. Bättre än förväntat! Jag är nästan lite chockad över att det har gått så bra som det har gjort. 
Jag vaknade upp på uppvaket och hade knappt ont (för att ha klistrat kär) och var hyffsat pigg. Annars brukar jag vara både trött och ha en förfärlig smärta efteråt. 
Ont har jag ju alltid efter, men riktigt så där förbannat ont hade jag inte alltså. 
Eftersom det gick så bra så kunde jag åka till avdelningen sen på kvällen istället för att stanna kvar på uppvaket. 
När jag kom tillbaka till avdelningen så fixade vi till stumpen lite (en linda hade b.la släppt lite) och sen efter det käkade jag. Det vart Kycklingssallad.
Personalen på avdelningen brukar beställa utemat på fredagar och jag brukar beställa med ibland. Man får ju passa på!
Så jag käkade salladen och kollade på Gladiatorerna. Haha vad det någon mer som såg det? 
Jag tror den där "Psycho-Chris" (som han kallade sig) tog ut segern i förskott och var lite kaxig, mot slutet för att det gick så bra för honom i grenarna och mindre bra för den andra!  Men sen vann den andra ändå och man såg hur besviken "Psycho-Chris" vart. Det var lite roligt att se och det måste ha varit rätt pinsamt för honom. Haha!
Nåja, senare på kvällen kom mamma hit en stund. Det kändes konstigt att bara ha henne här utan Rasmus. För alltid när jag ser mamma så är ju han med, men nu var han hemma med Jörgen (hans pappa) 
Och nu gör jag inte så mycket. Ska kolla youtube lite snabbt och sen kanske sova, om jag inte kommer på nåt annat att göra. 
Önskar er en god natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0