R U B R I K var det här!

Jag hittade en nyhet i en Aftonbladet tidning som jag tänkte skriva några rader om vad jag tycker och känner. 
 
 
"BLEV PARALYSERAD" Strävhåriga taxen Molly blev så vettskrämd när nyårsraketen smällde av utanför huset på Frösön att hon sprang rakt ut för ett stup. "Hon blev paralyserad", säger matte Anna Wesslau.
 
 
Först och främst så vill jag säga till er att det är mina åsikter. Vissa kanske tycker ungefär likadant som mig, andra inte - men det är mina åsikter jag ska prata om. Men ni får självklart skriva en kommentar om vad ni tycker om ni nu vill det. 
Okej, När jag läste denna artikel så kunde jag inte låta bli att tycka synd om hunden som blev så fruktansvärt rädd. Men sen när jag läste mer och mer så kunde jag inte låta bli att bli lite små irriterad och förbannad över Matten Anna Wesslau. Vem fan låter sin hund gå lös utan koppel när det är nyår och en massa raketer smälls?
Jag menar, även om hunden kanske inte visar någon rädsla inomhus (det framgår inte i artikeln) så har man väl ändå så pass mycket vett innanför pannbenet att man kopplar hunden om man så bara ska gå en kort kort promenad..
Det varnas t.om dagar innan nyår att man ska hålla utekatter inne och hundar ska kopplas när man ska ut på promenad. 
Hon gjorde verkligen ett stort fel men verkar ha lärt sig en läxa nu. Dock är det otroligt synd att hunden fick sitt liv avslutat...

Kommentarer
Postat av: Jaana

Håller med dej

2013-01-18 @ 09:11:48
URL: http://minvarldjaana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0