Kvar..

Åker egentligen hem tisdagkvällar men just denna gång är jag kvar på sjukhuset till imorgon. Ska träffa Neurologen imorgon för första gången. Jag gjorde en röntgen av huvudet i slutet på förra året. För jag hade ont i huvudet i en vecka och den blev bara värre och värre att jag till slut kände mig spyfärdig.. Och jag har två enorma bulor i huvudet så jag tänkte att det kanske hade något samband?
(Minns att jag låg här på sjukhuset i sängen med en spypåse bredvid mig. Usch! )
Men i alla fall. Jag fick svar att det fanns inget i huvudet som kunde ha orsakat huvudvärken och bulorna vet jag fortfarande inte vad det är. 
Men däremot såg dem något jag inte visste om. Nämligen att jag har en väldigt lindrig Chiarimissbildning i hjärnan som jag tydligen har haft sen jag var liten.
Det innebär att det är strukturella brister i lillhjärnan.
Normalt är lillhjärnan och delar av hjärnstammen plerat i ett indraget utrymme i nedre, bakre delen av huvudet, ovanför foramen magnum (en tratt-liknanade öppning i ryggradskanalen). 
Men när en del av lillhjärnan ligger nedanför foramen magnum, kallas det för Chiarimissbildning
På grund av det så ville neurologen träffa mig. Så jag får väl se vad hon säger. Ska bli intressant. 
 
Nog pratat om hjärnor. Haha! Ska ringa efter något att äta för jag är jätte hungrig. Sen ska jag fortsätta kolla på Den lilla sjöjungfrun 2.  Ni kanske tänker: What? 
Men jag tycker såna tecknade barnfilmer är mysigt och det var så länge sen jag såg den. Kollar på swefilmer. Det är ju gratis och en skitbra sida. Länk [HÄR]
 
 
Samtidigt spelar jag Bigfarm. Är det någon mer som spelar det när ni sitter vid datorn? Det tycker jag är rätt kul att klicka och spela med samtidigt som jag gör annat på datorn. 
 
 
Länk till deras sida -> [HÄR] Det är på svenska och är jätte lätt att förstå tycker jag! 
Nu ska jag avrunda och fortsätta med mitt. Ska försöka kolla lite surfplattor som jag har blivit tipsad om av SIBA och elgiganten. Ska försöka hinna med det innan jag ska sova. 
God natt iallafall till er!  Kram!

Kommentarer
Postat av: pia

Är väldigt vuxen till åldern med tycker att tecknad film är kul som förströelse.

2013-02-21 @ 11:54:21
URL: http://garnfia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0