God natt!

Tänkte bara skriva några rader innan jag ska sova. Är trött så ögonen går i kors nästan. 
 Tänkte berätta att jag fortfarande är kvar på sjukhuset. Åkte aldrig hem igår för dom tog prover på mig och så visade sig att mitt blodvärde bara låg på 77 så jag behövde blod. Efter det så behöver jag Desferal som tar en evighet att gå in. 
Sen började jag vela hit och dit: "Ska jag åka hem söndag till måndag, eller ska jag stanna och satsa på att åka hem på tisdag som vanligt?" 
Jag menar, hade jag åkt hem så hade det i stort sett blivit över natten och sen är man tillbaka hit igen.
Nej, jag valde att stanna och dessutom måde jag inte bra.
 Hade jätte ont i halsen, typ längst ner i början på nacken. Sköterskorna här pratade om att det eventuellt vr en förkylning på G. Men så där ont har aldrig haft då jag har börjat blivit förkyld. Hade så ont att jag grät av smärta. Jag vet inte vad det var men det gav med sig på kvällen. Och eftersom jag hade så ont i stort sett hela dagen, och sov hela dagen igår (på grund av all tung smärtlindring jag fick fredag-lördag netten på IVA) så har jag inte fått i mig så jätte mycket vätska och föda så nu får jag vätskedropp (tror jag det heter? 
Så har min helg sett ut. Jag hoppas jag slipper det där onda i halsen när jag vaknar. Det var ta mig sjutton inte kul. Önskar er en god natt.. 
PS: Nu skrev jag "igår" och "idag" precis som det fortfarande skulle vara söndag fast det egentligen är måndag. Tänk på det! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0