Onsdag!

Min onsdag! 
Jag vart ju kvar på sjukhuset över natten för jag hade ont efter omläggningen och vart kvar på uppvaket längre än vad jag brukar. Det gjorde att jag inte hann med taxin hem för jag kom till avdelningen vid midnatt natten till onsdagen. 
Käkade lite då jag kom ner till avdelningen för jag var jätte hungrig. Sedan försökte jag sova. 
När jag sedan vaknade så funderade jag lite på vad jag skulle göra av dagen. Eftersom jag fortfarande var på sjukhuset och "inne" i Västerås så ville jag hitta på något innan jag åkte hem. 
Så jag bestämde med assistenten "N" att vi kunde vara på Erikslunds shoppingcenter för jag behövde kolla dem sista julklapparna 
Vi bestämde att vi skulle ses där. Vi började med att ta en fika/käka mat för att jag ville käka något. Hon tog bara en fika. Sedan gick vi runt i olika butiker här och där på centret. Var rätt skönt att ha assistent när man shoppar för det var bara att ge henne sakerna när det vart för krångligt för mig att bära själv. Haha! 
Är jag med någon kompis (dem flesta sitter i rullstol) eller själv så måste jag ju lösa det själv genom att bära eller ha sakerna i knät men jag är så rädd att tappa på golvet/marken och gör jag det så får jag inte upp sakerna igen.. Så att ha med assistenten var riktigt smidigt! 
Jag åkte därifrån vid 17:05 och var typ i shoppincentret nästan 3,5 timmar. Det var en rätt lagom tid. Då hinner man gå i lugn och ro och kolla i butikerna samt fika eller äta. Sedan är det ju rätt skönt att bara gå inomhus. Det enda jag saknar där är Panduro och New Yorker. Hehe! 
Men vem vet? Det kanske kommer? Butiker och affärer byts ju ut och flyttas lite då och då. 
 
Julfint dem har gjort vid ena ingången 
 
Jag väntar på taxin. Ser väldigt rädd ut! Haha! 
 
Var kul att vara iväg med assistenten och kul att fixa sista julklapparna och man känner sig så lättad när man är klar typ.
Det enda som krånglade för mig när jag var där, var min kateter. Min går ju in direkt i blåsan så jag har ju ett i stick i buken som sagt. Det hålet där, började läcka borta på centret och jag hade ingen omläggningsmaterial med mig och jag började ju tänka: "Vad gör jag nu?! Jag vill inte åka här ifrån redan!" (för det började läcka direkt när jag kom dit) Då kom jag på den brillijanta idèn om att jag testar dem lite tjockare pappers servetterna som man "drar" ur en sån där plastbehållare som dem ligger i bredvid handfatet som man tvättar händerna med. No shit typ?  Tog typ 3 servetter som jag vek och la innanför byxorna (på toa givetvis!) där det var blött. Sedan tänkte jag prova om det funkade, men jag tror inte det läckte någon mer. Gick dock in på toa en gång till innan jag åkte därifrån för jag tror pappret sög upp ite från det som redan hade hunnit blivit blött.. 
Sedan åkte jag tillbaka till sjukhuset en kort stund och åkte sedan hem. 
Hemma har jag inte gjort så mycket, bara busat med bror. Han ser verkligen ut att älska när man kommer hem. Han blir så glad! Det är super gulligt!  
Man märker även det när han själv kommer hem och jag redan är hemma. Det första han gör när mamma eller hans pappa släpper in honom i huset är att springa in till mig. Jag kanske kan försöka vara beredd med mobilen och få med det på video när han springer in i rummet mot mig. Hihi! 
 
Nog pratat om det. Det jag hittade på shoppingen var: 
TGR/TIGER
- Decoupagelim, 30kr
- Pärlor, 20 kr
 
City Gross:
- Puder från Wet n Wild, 69kr
- Nagellack (nu fick ni se på tumnageln och inte själva burken) 14,90
 
Lite suddig dock. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Vart får du pengar ifrån? Jag menar inget illa, men bara för att du köper grejer rätt mycket? :\

2013-12-22 @ 01:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0