En hemlis om Saara!

 
 När jag ska sova så kan jag inte ha foten utanför täcket medvetet (det är annat om jag råkar sticka ut foten utanför täcket när jag sover och inte vet om det själv) 
Anledningen till att jag inte kan ha foten utanför är för att det känns som någon ska komma och hugga av foten på mig. Det låter kanske jätte konstigt men det känns verkligen som det, så därför kan jag inte det. 
Är det någon mer som har någon sådan känsla?
 
Det är samma sak gällande mina fingrar. Visst, jag kan ha armarna utanför täcket men lägger jag te.x händerna på magen (jag sover alltid på rygg) eller armarna på varsin sida om mig så händerna ligger på madrassen så kan jag inte ha fingrarna utsträckta medvetet, utan jag måste somna med dem kupade så fingerspetsarna hamnar i handflatan ungefär. Annars känns det som om någon kommer att hugga av dem. 
Känslan ang foten har jag haft sedan jag har varit liten, men det med händerna har bara kommit nu på senaste tiden helt plötsligt. 
Det är verkligen jätte konstigt att det kan vara så och att man kan känna så konstiga känslor. Givetvis så förstår jag att varken min fot eller mina fingrar kommer att huggas av! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Heh, nej, men jag måste ha allt innanför täcket. Tom huvudet. Ligger alltid i fosterställning. Ang foten, typ samma fast jag är rädd att någon ska gräppa tag i den. xP Ligger jag på rygg så tror jag att någon ska hugga mig i magen. Jaa, jag har sett för många skräckfilmer haha

2013-12-28 @ 14:51:08
Postat av: Moa

jag har inte haft något sådant utan en annan känsla. jag har haft loftsäng hos mina föräldrar från att jag var nio tills typ 23 (flyttade hemifrån sent) och jag tyckte det var skitjobbigt att gå upp och nerför trappan när någon annan var vaken och på samma våning. jag fick nästan hoppa upp i sängen eftersom jag fick för mig att någon skulle komma och rycka tag i mina fötter i trappan och att jag skulle få panik. dessutom gjorde min brorsa så i en våningssäng i vår sommarstuga när jag var i tioårsåldern...

2013-12-28 @ 18:32:07
Postat av: Lina - Mamma till Elias & Meja

Jag kan inte heller ligga med fötterna utanför. Jag kan inte heller ligga med ryggen mot sängkanten, i rädsla för att någon skall stå bakom mig. Så fort jag tänker på att någon står bakom mig börjar jag hyperventilera, blir kallsvettig och vänder mig direkt om. Så galet egentligen! Jag är sjukt mörkrädd och tror dessutom på det övernaturliga, märkligt. Läskigt det där!

2013-12-31 @ 00:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0