Min torsdag!

Vaknade vid 10:00 någonting idag. Hade ont och kunde inte sova, så jag låg och bara segade till 10:30 då det kom hem en tjej för att gå intro till ny assistent till mig. 
Vi pratade till en början lite och jag packade undertiden. Mellan klockan 11:15-11:45 kom mamma hem från jobbet. Hon jobbade annat "pass" idag istället för det schema hon egentligen har. 
Mamsen hade iallafall med sig mat från MAX som fick bli min brunch. Det var ju riktigt gott! Det enda nackdelen med MAX är deras tendens till att dränka cheeseburgarna i dressing. Jag vet inte riktigt varför men tycker inte ni att dem gör det? 
Efter maten så pratade vi lite till fast även med mamma då. Jag flickade mig även iordning för att åka till sjukhuset. Tänka sig, men idag regnade det. Och det var inte bara lite stänk som kom, utan det höll i sig ett tag också. Riktigt skönt måste jag medge. Nu har vi ju haft våran värmebölja så det räcker och blir över till tre länder till... Typ..
Så det var skönt med lite regn! 
 
Väl framme på sjukhuset fick jag smärtlindring intravenöst för jag hade så ont.
(det är ett ställe som jag har fått en massa små sår i och även hudsprickor. Huden ser även ut så här på ett stort parti och det känns som att skyddar man inte det nu så kommer det att gå hål där med, tyvärr)
 
 
 
Jag fick även reda på att jag skulle få antibiotika ett tag. Strax efter det kom pappa och Annabelle på besök. Vi hann prata lite och helt plötsligt fick jag någon reaktion på antibiotikan som jag fick droppande intravenöst. Det började nämligen att kännas i bihålorna men jag tänkte inte mer på det och fortsatte prata med pappa. Tror vi pratade om delfinshowen på kolmården typ då (för den som är intresserad, haha) Sen kände jag bara mer och mer hur det började kännas + att mitt ansikte vart helt rosa/rött. 
Då ringde jag på sköterskan som fick stänga av droppet och kalla efter läkare. Ungefär i samma veva börjades det att kännas tungt i halsen och att andas. 
Fick kortison direkt i blodet + en tablett och även syrgas en stund. Efter ett tag började känslorna ge med sig, men det är lite läskigt när något sådant händer för det är ju en obehaglig känsla. 
Nu skulle man vänta med antibiotika tills man vet vilken/vilka bakterier jag har i mig. Sen får jag väl se om det bli intravenös eller i tablett. Den antibiotikan jag fick idag var sådan som biter på många infektioner och bakterier. Jag vill ju hemskt gärna åka hem imorgon som vanligt så jag hoppas att jag får i tablett.
Men det visar sig! Först och främst ska jag "ta mig igenom" fredagen och omläggning imorgon. Jag slapp blod tack och lov, för blodvärdet låg på 98 om jag inte minns fel och det är ju skit bra! 
 
Nu ska jag avrunda och kolla på youtube en stund innan jag ska försöka sova. Jag hade velat se big Brother på tv4play men dem har tydligen satt så man måste vara Premium för att se det, vilket jag inte är. 
Tycker det är irriterande att den där Premium funktionen finns. Kan det inte var gratis som andra play kanaler har? 
Det var ju gratis igår typ innan tolvslaget då jag kollade på big Brother så det är så skrattretande! 
Någon som vet om avsnitten går att se gratis någonstans? - Call me! Nej men lämna gärna någon rad i en kommentar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0