Min lilla måndag!

Måndagen har ganska nyligen passerat och nu har det blivit tisdag. Det är skönt att en ny vecka är igång. Jag antar att många av er kanske inte tycker det? Att ni hellre vill fortsätta ha semestrar och lov. 
Min måndag: 
Jag vaknade för dagen strax efter 10:00 av att mamma väckte mig. Hon hade varit in till stan och lämnat min syster som började skolan nu igen efter ett långt lov. 
Fick Ravioli och en hallonmilkshake (plockade från våran gård) till frukost. Haha fin kombination va?  Faktum är att jag inte var sugen på smörgås idag. Det var väl det som var tanken först = Smörgås och milkshake.
Men det gick fint fint med Ravioli också. Efter den frukosten gjorde jag mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt. 
Jag märkte då när jag fick hjälp in i taxin att vi verkligen har skumt väder. Igår hade vi oväder hemma två gånger. Första "omgången" var lite kortare. Men sedan kom det tillbaka och det vart jätte grått då och ovädret höll i sig mycket längre. Idag var det rena rama motsatsen.och jätte varmt.. Skumt är det verkligen! 

Nog pratat om vädret. När jag kom fram så tog man prover och kontroller som blodtryck och sattration ganska direkt. Sedan började jag att pyssla lite. Jag har en ram jag håller på att gör om. Ska bara lacka den nu och sedan är jag klar. Lägger upp den på bloggen då. 
Runt klockan 15:00 kom psykoterapeuten. Jag höll på att pyssla fortfarande. Glömde totalt bort av att hans semester var slut nu. Hehe! Men just siffror och nummer har jag svårt att komma ihåg av någon konstig anledning? Det gäller verkligen att skriva upp det man ska komma ihåg eller notera i telefonen (om det finns siffror med) 
Stunden med psykoterapeuten gick bra. Vi bestämde också att vi skulle fortsätta ses var 3:e vecka för jag tycker det är för ofta, en gång i veckan. Känns som en upprepning hela tiden och så känner jag mig mer pressad än hjälpt typ nu på senaste tiden. Så får se hur det känns nu när vi ska ses mer sällan. Förhoppningsvis blir det bättre! 
Jag fick även se en av mina favoritkirurger som har kommit tillbaka lite smått efter en lång semester. Det var skoj!
När psykoterapeuten gick fick jag blod påkopplat (mitt HB låg på 82, så en påse har jag fått) och direkt efter det var det bums in i duschen.  
Sedan har jag bara pysslat med ramen igen i väntan på Idol, och även rensat en påse jag hade här med lite småsaker och tidningar i..
Såg ni Idol? Vad tyckte ni om dem som sjöng?
Själv så var det ingen som jag kände direkt "wow" för, men det fanns en ung tjej på 16 år som hade en blomkrans i håret och en gitarr att spela med. Hon lät helt okej tyckte jag. 
 
Efter Idol så har jag inte gjort så mycket mer. Kollat lite på youtube här på datorn och även runt på Facebook. Är med i en grupp som heter Spökerier i Sverige på facebook och jag tycker det är så intressant att läsa vad dem andra skriver och sånt. Finns olika intressanta bilder att se och folk som har ett sjätte sinne och mediala förmågor med också. Även en del historier om skumma händelser som folk har varit med om. 
Men man får nog ta det man ser med en nypa salt också 
Jag delade iallafall med mig om en skum händelse som har hänt mig 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0