Torsdag!

God kväll!
Torsdagen börjar gå mot sitt slut. Det har varit en helt okej dag. Vaknade runt 10:00 av att mamma ruskade på sängen. Hon tyckte väl att jag skulle vakna till? Hah!
Käkade lite frukost och packade lite till sjukhuset, sen har jag bara förberett mig för att åka den tiden som var kvar. Åker dit som vanligt på torsdagar. Men idag kändes det som om tiden aldrig ville gå hemma. Det kändes som det gick flera timmar istället för några tills jag skulle åka.
Nåja, fort till sjukhuset gick det iallafall.
 
För nåra veckor nämnde jag till mamma att jag var rädd att det skulle börja blöda då jag är i bussen på väg till sjukhuset. Chauffören som körde mig idag körde mig även då och han var ju hemma och hörde det. Sen dess tycker jag att han kör fortare dit. Men jag vet inte, han kanske är rädd efter det han hörde?
 
När jag kom fram så tog man prover ganska direkt och sen var det bara att vänta på provsvar och kväll då jag skulle duscha. Mitt blodvärde låg på 83 så jag har precis fått en påse blod och nu droppar desferalet på. 
Min dusch på kvällen blev väl inte sådär jätte lyckad. Alltså det gick ju bra tillslut men det kunde ha gått bättre. Innan duschen tar jag alltid extra smärtstillande och när jag skulle ta den så frågade sköterskan hur länge den behövde verka.
Jag svarar ca 15 minuter. För det är det, det brukar. Men sen när dom kom efter 15 minuter så fick jag nå värk topp och det gjorde såå ont! Var tvungen att ta morfin också.
Men sen gick det hyffsat okej.
 
På kvällen har jag bara kollat på TV. Det var en massa premiärer på kanal 4 som jag kollade på. Först Kockarnas kamp, efter det New Girl (säsong två. Tycker för övrigt inte så värst mycket om den serien) och sist ut var det Två panka tjejer. Det tyckte jag var bra! Haha!

 
Tyckte ni något av dem programmen som startade ikväll var något att se på?
Nu ska jag jag ringa efter något att äta och kolla på Svenska Hollywoodfruar på webb TV. Önskar er en god natt!

Kommentarer
Postat av: Micke

Ja,Två panka tjejer är en kul serie, jag kikade in serien ikväll och tänker följa den.

Sov gott.

Puss

2012-09-14 @ 00:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0