Måndag!

Hejsan på er och god kväll!
Hoppas ni alla har haft en fin helg och att ni alla mår bra! Min helg har varit helt okej. Jag har varit hemma och igår kom Johanna på besök.
Vi pratade lite, målade och lyssnade på musik. Hon är så bra Johanna. Det spelar liksom ingen roll vad vi gör, det känns bara trevligt och roligt ändå. Har aldrig tråkigt med henne!
 
Jaja. Måndag då då. Vaknade 09:20. Eller ja, vaknade och vaknade. Jag var nog vaken till och från hela morgonen. Jag vet inte, men jag kunde inte sova. Nåja. 09:20 kom assistenten hit. Käkar lite frukost och fixar mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxin kommer som vanligt 12:20 på måndagar.
När jag kom fram så tog man prover direkt och sen var det bara att vänta tills man får provsvar och till kvällen då det är dusch. Det hände inget annat. Vanligtvis kommer lymfterapeutenn men om jag inte minns fel så skulle hon vara på högskolan i två veckor = Tråkigt! Hehe!
Nej men så jag kollade på TV hela eftermiddagen. Kollade b.la på någon pratshow (tror det var Ellens show) där en kvinna var med och dom berättade lite vad hon hade varit med om.
 
 
Den där kvinnan som var gäst hos Ellen berättade om att hon hade varit med i en Tromb. Hon var dessutom förälder till två barn. Dom hade hon lindat in i en filt och flyttat till en plats i deras källare som hon trodde var ganska säker. Sen hade hon lagt sig på dem.
Huset hade rasat ihop helt. Barnen klarade sig utan skador men mamman blev av med sina båda ben.
Helt otroligt att dom ändå klarade sig allihopa!

Nog pratat om Ellen. Framåt eftermiddagen fick jag reda på mina provsvar. Mitt blodvärde låg på 88 så jag slapp blod. Känns super bra! I torsdags låg det på 89 så det har knappt sjunkit alls ju! Hurra!
Tänk om det kunde hålla i sig?
Mitt kalium låg på 5,3. Det är lite högt. Jag fick en dos Resonium som ska sänka kaliumet (förhoppningsvis)
Sen på kvällen har jag duschat och sen kollat på TV. Robinson och Underbart är kort - Två bra program!
Nu tänkte jag sätta mig här vid datorn och kolla runt lite.


Hoppas ni alla har haft en fin helg och att ni alla mår bra.

Kommentarer
Postat av: Marie Hässelbäck

kjamis verkar ha varit en bra dag.Marie

2012-09-03 @ 23:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0