Min måndag!

Hej på er!
Hoppas ni alla har haft en fin helg! Min har varit helt okej faktiskt. Har bara varit hemma men den har ändå varit okej för jag har inte haft det så krångligt och jobbigt med stumpen så det har varit skönt! 
Nog om det. 
Måndag idag. Vaknade 09:20 och käkade lite stekt ägg till frukost samtidigt som jag kollade på TV. Sen gjorde jag mig iordning för dagen. Käkade lite mer frukost.. Var nämligen inte sugen på något mer då jag käkade äggen. 
Sen var det bara att typ kasta ner det jag skulle ha med till sjukhuset i min väska och sen vänta på taxin som hämtar mig 12:20 på måndagarna. 
På sjukhuset så togs det prover ganska direkt och efter det så har jag bara väntat på att Pilla och Benjamin skulle komma. Hittade en rolig app som jag underhöll mig med undertiden, nämligen Sing (smule)
Man sjunger kareoke med andra runt om i världen via telefonen. Var rätt kul faktiskt!  Så jag har sjungt för fulla muggar i väntan på att dem skulle komma!  Kan ju tillägga att det inte lät så jätte vackert, men vad gör det när man har kul? 
 
 
Sen kom Pilla och Benjamin. Hon hade med sig en massa Hello Kitty grejer som hon hade rensat bort. Blev jätte glad för dem!  Tack syster! 
Detta fick jag: 
 
Hörlurar
 
Tavlor
 
Godis - Som jag ska spara oöppnat!
 
Mjukisdjur
 
Tack så hemskt mycket igen syster!  Hon sa att hon hade detta i något förråd och inte använde, och tyckte det var bättre att det kom till användning och vara framme. Så då gav hon det till mig.
Jag skulle vilja skaffa hem hyllor som man kan sätta på väggen och samla Hello Kitty grejerna på, för nu är dem lite överallt. Och sen skulle jag vilja sätta tavlorna typ under. Jag tror det skulle passa jätte fint till mina rosa väggar! 
Nog pratat om hur jag vill ha det. Pilla och Benjamin stannade i några timmar. Pratade lite och kollade på TV samtidigt som man tokade sig lite med Benjamin. Lilla killen var lite små krasslig så han var väl inte helt pigg och kry i kroppen men jag tyckte att han var rätt pigg ändå och det är ju kul. 
 
När dom hade åkt så var det dags för middag och sen väntan på dusch. Fick reda på mitt blodvärde i samma veva och det låg på 86 så jag behövde ingen blod. Det är skönt! 
Sen efter jag har duschat så har jag inte gjort så mycket. Kollat lite på TV och käkat kvällsfika och nu sitter jag här framför datorskärmen. Okej jag halvligger i sängen! 
Tänkte nu betala en räkning för annars försvinner väl den eller glöms bort, och sen efter det - läsa några bloggar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0