Tillbaka lite smått igen,,

Jag hoppas ni mår bra! Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag. Jag har inte mått bra alls nämligen. Efter onsdagen då jag gjorde min omläggning och "klistrade" kärl så har jag haft ont. Så ont att jag inte har kunnat tagit mig till avdelningen där jag annars är. 
Då fick jag ligga på uppvaket fram till fredagen och få stark smärtlindring som dom inte kan ge på avdelningen. 
På fredag kvällen flyttades jag till Intensiven för att dom inte har öppet på uppvaket på helgerna. Avdelningen kunde jag fortfarande inte åka till ifall jag skulle få så ont. 
Om jag förstod det rätt så försökte dom trappa ner på det extra smärtstillande jag fick fredag till lördag. Det var därför jag fick vara på intensiven utifall jag skulle få så förbannat ont. 
 
Men jag kom till avdelningen idag vid lunch. Det känns bra att komma till mobilen och datorn som jag inte har använt på ett tag. 
Dock mår jag inte så jätte bra än. Har jätte ont i huvudet, speciellt då jag ska titta åt sidorna. Alltså vrida huvudet. Allt känns så tungt och det känns sm att armar och fingrar inte göra som jag vill. Dem liksom rycker till ibland.. Det är jätte konstigt! 
Men jag hoppas det blir bra snart..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0