Torsdag!

Hej på er och god kväll!
Nu har jag inte bloggat sen i måndags så tänkte göra det nu. Det har inte hänt så mycket under tisdagen och onsdagen så kände inte för att blogga.. Mina dagar ser ju i stort sett likadana ut.
Men nu som sagt så tänkte jag skriva några rader.
Dagen började med att jag vaknade strax innan halv elva. Tror jag? Var verkligen jätte trött imorse för min natt var jätte konstigt. Sov jätte oroligt och vaknade nästan dubbelt så många gånger än jag brukar. Det var inte alls kul!
När jag vaknade på morgonen så käkade jag lite frukost och sen var det bara att packa och fixa mig iordning för att åka till sjukhuset.
Taxin kom strax efter 15:00. Var framme på sjukhuset ungefär kvart i fyra. Prover togs direkt och sen har jag bara väntat på svaren. Mitt blodvärde låg på 82 så jag har fått en påse blod. Kaliumet låg högt för jag fick en dos Resonium som ska sänka kaliumet, men jag vet inte hur högt det låg. Vet inte om jag vill veta det. Då blir jag väl bara orolig att dom kanske skjuter upp omläggningen helt och hållet imorgon? Nej usch som sagt.. Vill nog inte veta vad det låg på.
Vid sju tiden så var det dags att duscha. Det var rätt skönt faktiskt. Dom har det så fruktansvärt kvavt just nu på avdelningen. Varför vet ingen eftersom det inte är sådär jätte varmt ute. Är det de, så kan det bli varmt här men nu är det mer åsk kvavt. Det ända som var lite jobbigt med duschen var stumpen. Har ett ställe som kladdar och känns spänt i huden, som är jobbigt. Så här ser det ut där:



Inte sådär jätte fräscht...

Efter duschen så har jag bara kollat på TV. Let's dance har ju visats ikväll. Anton Hysén är ju så snygg tycker jag. Synd bara att han är gay







Avslutar med en av Antons danser. Dock ganska dålig kvalité på videon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0