Skriver från mobilen.

Hej på er!
Blir ett litet kort inlägg på mobilen. Är jätte trött och mår si sådär i kroppen så vet inte om jag kommer sätta igång datorn.
Gör jag det så blir det nog så fall att kolla på film. Orkar inte göra så mycket just nu.
Men jag har haft en fin dag idag! Hemma har jag bara packat och donat som vanligt inför sjukan sen klockan kvart i fyra ungefär har jag varit på sjukhuset. Pilla och Benjamin kom på besök. Hon ringde tidigare idag och frågade. Blev lite överraskad när hon ringde men det var bara kul!
Även jätte kul att dom kom. Benjamin var lite blyg till en början men jag tror det släppte mer och mer sen. Vid fem tiden kom pappa och Annabelle på besök. Dom hade med sig tårta till mig. Vet inte om han hade lite dåligt samvete efter det som hände i måndags?
Men det tror jag är bra. Det ska han ha! För som han gjorde är inte okej!
Tårtan var förresten jätte god. När dom kom så var stämningen lite konstig i början. Vi sa inte så mycket till varandra och dessutom satte han sig typ bakom Pilla så jag såg honom knappt haha!
Men han flyttade sig efter ett tag.

På eftermiddagen har jag även tagit prover. Mitt kalium låg på 5,6 och hb på 82. Så jag har fått en dos resonium mot kaliumet och så droppar en påse med blod på. Dom tyckte jag skulle ha en påse.
Annars har det inte hänt så mycket mer. Har kollat på Lets dance som gick ikväll. Anton Hysén är ju super duktig och snygg! Hehe! Men han är väl gay?

Nu ska jag avrunda. Blir nog en film att se. Avslutar detta inlägg med en bild! Inte sådär jätte fin. Men men..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0