Måndag!

God kväll med er!
Hoppas ni har haft en fin helg och ett fint lov (ni som har haft det) och är utvilade inför nya tag denna vecka!
Själv så ser ju mina veckor rätt likadana ut - fram och tillbaka till sjukhuset för mina omläggningar. Men jag tycker om det ändå. Omläggningarna ser jag faktiskt oftast fram emot att göra. Jag känner mig som fräschast sen efteråt.
Nog pratat om det. Måndag idag. Vad har hänt mig?
Hemma har jag bara fixat mig och packat inför sjukhuset som vanligt. Var jätte trött när jag vaknade men jag sov bättre denna natt än förra. Fast denna natt var jobbig ändå, men liite bättre!

När jag kom fram till sjukhuset så kom Pilla och Benjamin ganska direkt. Benjamin var på ett toppen humör! Skrattade mycket när han kollade på mig och han är en riktig charmknutte. Jag kan lova er att han charmar alla här! Sen blir jag lite fundersam... Undrar vad han tänker när han tittar på mig och skrattar? Hm?
Sen kom lymterapeuten en sväng och masserade.



När hon kom så sa jag till henne: Vilken tur att du kom nu! För jag börjar få ont!
Nu undrar ni kanske "vad sjutton pratar hon om?" Men faktum är att massagen nästan hjälper bättre än smärtstillande i vissa fall. Man liksom glömmer smärtan för en stund och fokuserar på det sköna som massagen ger. Det är ju jätte bra!

Man tog även prover på mig och mitt HB låg på 82 så jag har fått en påse blod.
Nu på kvällen har jag bara duschat och sen tagit det lungt. Börjar få ganska ont igen, men tänkte försöka kolla runt lite på nätet och försöka skingra tankarna.

Måste bara avsluta med att säga att jag har köpt en IPHONE idag! Dock har jag inget kort som passar i den än men det fixas sig evetuellt på onsdag. OM jag längtar!
Har hittat en massa fina skal som jag ska köpa och så! Hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0