Ett tag sen nu! (lång text)

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Jag har inte lagt av. Utan det har varit så att jag inte har mått så bra dom här dagarna.  Kan berätta lite.

Fredagen: Jag hade omläggning som vanligt. Eftersom jag har haft så ont efteråt så ville man testa en ny smärtlindring då på uppvaket. Visst, jag tror den funkade bra men den stora nackdelen är att jag blev så fruktansvärt trött. Kunde knappt hålla ögonen öppna. Det resulterade med att jag låg kvar till lördagen.
Lördagen: Åkte hem och började känna av att hjärtat slog fortare. Så då tog jag det lite lungt på dagen fram till kvällen då Melodifestivalen började. Men då var jag så trött så jag såg kanske en tredje del av programmet. Resten halvsov jag igenom. Vaknade liksom till och från.
Söndagen: Min hjärtklappning fortsatte och jag började även få det jobbigt med stumpen. Mycket kladd och så. Tänkte först att jag kunde visa er hur det ser ut, det där kladdet men sen tänkte jag att det kanske finns några känsliga personer där ute. Och det förstår jag ju!

Men så såg min helg ut ungefär. Och nu är det en ny vecka. Jag är på sjukhuset just nu som vanligt och det känns bra att vara här när det är lite jobbigt. Dom har ju bättre koll på en här och bättre grejer utifall något skulle ske.
Jag åkte hit som vanligt 12:20 fast ville åka tidigare (p.ga stumpen och hjärtat som fortfarande krånglade) men det är svårt att få skjuts när man nästan ska åka.
Eftersom det känns blött i stumpen så började jag fundera på att "vad händer om man är i taxin på t.ex E18 och det börjar blöda?"
Mamma frågade chauffören och han sa att då skyndar dom sig in och kunde även få polis eskort (heter det så?) om det fanns en bil nära på plats. Undrar om han skämta eller om det verkligen är så?

Nog pratat om det. Framme på sjukhuset så kom Pilla och Benjamin på besök ganska direkt och sköterskan var redo med EKG apparat, sån där grej man kollar puls och en annan grej man kollar blodtrycket och så tog hon även prover. Eftersom jag hade hjärtklappning när jag kom in. Lika bra att kolla upp det. Det sliter ju på hjärtat.
När sköterskan vart klar med sina kontroller och jag var med Pilla och Benjamin så känner jag hur det blir en klump i halsen och nästan ett lugn kommer och hjärtat slog om och vart långsammare! Det är ju jätte bra!
Nog pratat om hjärtat. Det vart ju rätt bra tillslut!
Mamma och Rasmus kom hit en sväng. Dels skulle mamma hämta ut mina mediciner och sen kom hon till mitt rum och hälsade på Pilla och Benjamin. Det blir kul sen om något år när dom kan leka, Benjamin och Rasmus! Hihi!

Strax innan 16:00 kom Carro en sväng förbi. Hon hade haft lite ärende här i närheten och undrade om hon kunde komma en stund och jag tänkte självklart får hon det! Hon och jag träffas så sällan så jag blir jätte glad när jag får se henne! Hon träffade även Pilla och Benjamin en snabbis och jag tror ta mig sjutton att Benjamin charmade Carro också. Han gör det verkligen till alla! Det är så gulligt!
Jag längtar tills min söta lillebror börjar le och skratta! Det är så mysigt med barnskratt ju!

Jaja.. Nu ska jag avrunda innan texten blir alldeles för lång. Jag ska försöka fixa med min Iphone. Det är fortfarande lite grejer jag inte förstått mig på och det gör mig smått galen... Grr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0