Min morgon och hur det är just nu. Skriver från mobilen...

Jag vaknade mellan 05-06 på morgonen och hade jätte ont i magen. Det var en underlig smärta som jag bara har känt av någon gång tidigare. Gick på toaletten och då började det dessutom att blöda ur stumpen. När mamma hjälpte mig att förstärka så kände jag hur jag började känna mig konstigare och sämre. Sa det dessutom till mamma.
Hon ringde till både avdelningen och ambulans som strax efter kom och hämtade mig. När dom hade kommit bestämde jag mig för att ta min smärtstillande morgon medicin, men det skulle jag väl inte ha gjort. Det kom upp lika fort igen.
Fick snabbt hjälp till ambulansbåren och sen bar det iväg mot sjukhuset.
När ambulanskvinnan som satt med mig pratade med akuten i telefon så började jag kräkas igen. Hon typ kastade ifrån sig telefonen och hjälpte mig.
Hon sa även att det såg så mörkt ut att det såg ut som det var blod i. Sen frågade hon om det brände någonstans och jag svarade att det bränner i ryggen. Då började hon tro att det var magsår som jag hade.

När jag kom till akuten så fick jag ett rum direkt och dem började ta lite tester som puls, blodtryck och sånt. Fick även smärtstillande och något mot magsår intravenöst. Eftersom jag kräktes upp smärtstillandes hemma...
Till sist fick jag vätskedropp och fick inte dricka någon vätska.
Men var törstig man blev då! Undrar varför det är så att när man inte får dricka, då känner man sig som törstigast? Hm?

Tillslut hamnade jag på avdelningen som jag brukar vara på. Fick börja äta och dricka strax efter jag hade kommit hit. Valde bara lite vätska att få i mig. Maten har jag väntat med tills nu på kvällen. Ville ta det lugnt så man inte får upp allt igen. Har ganska nyligen ätit en macka och det har gått bra.
Idag har jag även fått tre påsar blod och mår nu mycket bättre än i morse! Tack och lov! Är dock lite trött men det är inte så farligt jobbigt.

Så har min söndag sett ut. Hoppas ni har haft en bättre söndag än jag?! Nu blir det nog att kolla på film eller läsa FRIDA tidningen. Kramar!


Kommentarer
Postat av: /C

Hej men usch va jobbigt, va det magsår? hoppas det läker fort i så fall, krya på dig. Kram

2012-06-11 @ 08:59:58
Postat av: Pilla

<3 stackare <3

2012-06-11 @ 22:53:15
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0