Måndag måndag!

Måndag måndag, yeah!
Någon mer än jag som ser fram emot denna vecka?  Jag gör det i allafall fast jag inte har något speciellt planerat. Tycker det är skönt att helgen är över för den har inte varit sådär jätte bra för mig.
Som sagt, så det känns bra att det är måndag och att helgen är över.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag vaknade runt 09:20 av att assistenten kom. Käkade lite frukost samtidigt som jag kollade på TV. Brooke knows best rättare sagt! Har sett dom prgrammen flera gånger men jag tycker fortfarande dem är bra. Hehe!



Sen fram till 12:20 ungefär så har jag packat och fixat mig iordning för att åka till sjukhuset som vanligt såhär på måndagar. Eftersom det inte är så bra i stumpen så såg jag fram emot att åka.
Dessutom skulle jag ju få besök!

När jag kom fram så tog man prover direkt och i ungefär samma veva kom Pilla och Benjamin. Jätte kul att se dem igen för det var två veckor sen sist nu om jag inte minns fel?
Kul att dem kommer förbi. Benjamin börjar bli så stor nu.



Sen kom mamma, Sanna och Rasmus hit. Mamma hade hämtat ut lite mediciner till mig från Apoteket. När dom kom in så började Rasmus att skratta jätte mycket! Haha! Man kan ju undra vad han tänkte? Och Benjamin och Rasmus var ju så nyfikna på varandra. Tycker det är kul när dom ses samtidigt!

Mellan klockan 16:00 - 17:00 så gick alla så sen vart jag själv. Käkade lite mackor till middag för var inte sugen på det som bjöds från sjukhus maten + så hade jag ätit en Räkmacka tidigare som Pilla sprang till kiosken och handlade åt mig. Det är ju jätte snällt att hon gör det när jag inte kan komma iväg själv.
Sen är hon ju lite rolig när man säger: Men köp något till dig själv också! En glass eller något!
Då får man ett kort: Nej!
Jag menar, så många gånger som hon har sprungit till kiosken åt mig, en glass eller godispåse är det minsta jag kan göra. Men nej, hon vill inte ha. Hehe!
Runt 19:00 tiden så duschade jag. Duschen gick okej, men det kändes absolut inte bra för mig. Stumpen är så kladdig och jag frös som en dåre. Känner mig så sur och kan även verka sur när jag inte mår bra och det måste sköterskorna dras med.
Efter duschen så har jag inte gjort så mycket. Bara kollat på TV och sen spelat datorspel. Tänkte skriva en resencion någon gång om det spelet så har inte nämnt det än för er.
Nu ska jag avrunda och ringa efter mackor innan jag börjar fasta. Avslutar med en bild som Sanna såg och tog kort på idag utanför min ytterdörr. Ser ni vad det är?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0