Min tisdag (skrivet torsdag 26:e)

Efter omläggningen i tisdags som för övrigt gick bra så kom Johanna hit och hälsade på!   Vi åkte permo hela väg ner till stan. Eller hon hade sin vanliga rullstol och hakade på mig när hon inte orkade. Hehe! 

 

 Johanna och jag på väg mot stan. Friends forever! 

När vi kom till stan så började vi med gallerian Igor. Jag skulle nämligen in på panduro och handla lite garn och virknålar. Hade ju inte det hemma och ville gärna skaffa mig det själv eftersom min gudmor var så snäll och skickade virk böcker till mig, Nu kan jag äntligen börja lära mig!   Köpte en pappväska som jag tänkte måla ljusrosa med vita prickar och ha garnen i. Hittade även ett kit till att göra armband. Dock såg det skit svårt ut när jag väl kollade instruktionerna.   Äh men det ska man väl fixa?

 

 

Vi gick sen in till Bokia där jag tidigare hade hittat ett fint bokmärke som jag ville köpa. Jag läser så mycket och ville nämligen ha något fint. Tidgare hade jag ett Pokemon kort som man fick för länge sen från McDonald´s. 

(Happy meal) Hittade även en intressant bok. 

 

Efter besöket i Igor gick vi ner till Punkt där jag skulle fixa en annan sak som jag ville göra. Nämligen byta in två WII spel till ett annat inne på GAMES. Ena spelet var typ inte värt någonting så därför vart det ett spel men det gjorde ingenting. Dom jag bytte in var så himla tråkiga och ena var skit svårt. 

 

 Efter det gick vi vidare till H&M, Gallerix och New yorker där jag också hittade lite. 

 

Super bra shampoo och balsam! Håret blir jätte fint tycker jag! 

 

 

 

När vi hade shoppat klart så gick vi till McDonald´s för Johanna ville äta. Jag köpte inget för jag var inte sugen på det. Jag ville ha mat från MAX som jag tänkte ta på vägen tillbaka till sjukhuset. 

Tanken var att Johanna skulle följa med mig tillbaka men vi mötte på ett gäng från staden (säger inte vilka det är och vilken stad ifall dom och hon inte vill) där hon bor som hon kände. Jag sa till henne att hn kunde fråga om hon fick åka tåg tillbaka med dom eftersm det skulle ha blivit så sent annars för henne. Det gick bra för dem så jag rullade till sjukhuset själv. Trött men glad över dagen! 

Stannade på MAX för attt käka två cheeseburgare och en Lyxmilkshake. Sen var det raka vägen till sjukhuset. 

 

Tack för dagen fina vän!! 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0