Min dag...

Torsdag idag då! 
Hoppas ni har haft en bra dag och att ni mår bra! Min dag har gått bra om man bortser från all oro, rädsla, nervositet och sånt. Det som hände i måndags sitter fortfarande kvar i huvudet och förmodligen kommer det kunna ta ett tag innan man kan släppa det och bli lite säkrare igen. 
Även om jag kämpar på så kan jag inte låta bli att bli lite förundrad över hur mycket en människa orkar och står ut? 
Det är otroligt egentligen.. 
Nog pratat om det och tillbaka till min dag. Vaknade runt 11 snåret. Var ganska trött och idag har jag inte lika bråttom som på måndagarna. På torsdagarna har jag lite mer tid på mig innan taxin kommer för den kommer klockan tre på torsdagarna. 
När jag vaknade så var jag tvungen och ta smärtstillande och efter att det började verka så lindade vi på en linda. Kan ärligt säga att jag var jätte rädd! Det är så mycket som snurrar runt i huvudet och så. Som t.ex: "Nu kommer det blöda igen!" och "Men bara för att det blödde i måndags så behöver det inte göra det nu".
Det far runt en massa blandade tankar i huvudet på mig.. Men lindningen gick bra! Tack och lov! 
Efter det så käkade jag brunch och sen gjorde jag mig iordning för att åka till sjukhuset. När jag kom fram så tog man HB ganska direkt och det låg på 75 så jag ska få två påsar blod idag. Blev lite små deppad när jag fick reda på att jag skulle ha blod. Min lillebror ska nämligen döpas imorgon och dessutom är det Power meet i staden och det vill jag ju gå och se på om det går. 
Sköterskan pratade med doktorn och det bestämdes att jag skulle få en påse desferal p.ga blodet. Annars brukar jag få två påsar desferal och det tar ju nästan 24 timmar att gå in i kroppen, så skulle jag ha fått två påsar så skulle jag inte hinna gå på dopet och kanske eventuellt kolla på bilar. Så glad är jag över det! 
Vi har också en raggar bil faktiskt! Denna bil under är vår och det är min lillasyster på bild 
 
 
Nu hoppas jag bara att omläggningen går bra och att jag mår bra efteråt. Håll tummarna! Eftersom det är fredag imorgon och det blir helg så vill jag p.ga det också att omläggingen ska bli bra. Det blir ju en dag extra mellan fredag och tisdag än tisdag och fredag. Usch jag bara bävar inför helgen!  Ser verkligen inte fram emot det. Jag önskade att tiden kunde stanna imorgon. Det är ju oftast söndag kväll eller måndag morgon som jag börjar blöda så därför ser jag inte fram emot dom dagarna... Uh! 
Nej men nu ska jag avrunda detta inlägg och ringa efter något att äta innan jag ska fasta. Avslutar med en bild som assistenten tog idag på vår ena hund. Han försökte klämma ihop sig i kattens korg. Sötis!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0