Måndag!

Måndag igen då! 

Helgen är över och veckan är ny, det är ju så himla skönt det. Söndag kvällar och måndag mornar är inga bra dagar hemma. Som idag, jag vaknade och hade ont. Tog smärtlindring - Både morgon tablett och extra smärtis. Dock inte samtdigt. Gav morgontabletterna en chans men det gick inte. 
Inte hjälpte extra smärtisen heller.  Vart bara jobbigt hemma sen. Mamma var snäll och ringde avdelningen och frågade om jag kunde komma in tidigare idag istället för att vänta på taxin som skulle komma klockan 12:20. 
Det fick jag, så jag åkte 09:20 istället. Det kändes bra att komma hit. Här finns det hjälp att få om man behöver. 
Hemma känner jag mig bara jobbig när jag blir rädd eller får ont.  Men det är verkligen inte min mening... 
 
När jag kom fram så vilade jag lite och sen tog man prover på mig. Efter det kom mamma och Rasmus förbi och skulle lämna mina mediciner som hon hade hämtat från Apoteket. 
Dom stannade bara en snabbis för hon skulle sen hem en sväng och efter det sen köra till sommarstugan. 
Efter lunch kom Pilla och Benjamin hit.  Tycker det är trevligt när dom kommer hit. Benjamin utvecklas bara mer och mer, dessutom växer han och växer! Skoj! 
Dom stannade en stund, vi pratade och kollade på TV. Pilla gick även ett ärende till kiosken åt mig. Var sugen på lite dricka och en macka. Lymfterapeuten kom också en sväng. Det är skönt att få massagen!  Synd bara att hon ska ha semester nu i fyra veckor så nu blir det ingen massage av henne på ett tag. 
När Pilla och Benjamin åkte så käkade jag middag och sen kollat på TV i väntan på dusch. Fixk även reda på mitt HB och det låg på 91. Det är ju jätte bra! Mitt kaliumvärde var dock lite högt. Det låg på 5,3 så jag har fått en dos Resonium mot det. Det är skönt iallafall att veta att det inte är så högt att dom kommer skjuta upp omläggningen. Utan det blir av som vanligt imorgon. Hoppas det blir tidigt men jag tror inte det kommer bli det. 
Jag frågade nämligen sköterskan och hon sa att det är en annan före mig och sen jag (om det inte sker någt akut emellan) och jag sa att jag hoppades att det inte var någon operation som typ tar hela dagen.
Då vart hon tyst och jag sa: Tystnaden sa allt...
 
Hehe! Nu ska jag avrunda och försöka kolla runt på nätet och skingra tankarna. Mår lite halvkonstigt. Det vätskar i stumpen och känns som det kladdar och rinner. Dessutom molar och kryper det i skinka och benen. Har super svårt att koppla av! Usch! Avslutar med en bild från idag: 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0