Måndag!

Hej hej på er!
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och haft en bra start på veckan.
Min blev väl inte sådär jätte bra. Åkte ju in till sjukhuset igår för jag hade så ont.  Värken fortsatte pendla till och från hela kvällen och även början på måndagnatten. Klockan var halv fyra imorse kollade jag på klockan sista gången. Precis innan det hade jag fått morfin för att jag hade så ont.
Somnade tillslut sen och vaknade vid lunch då dom kom med maten. Var fortfarande jätte trött men det gav med sig sen.
På eftermiddagen kom mamma och Rasmus förbi. Mamma hade varit till Apoteket och hämtat ut min apodos. Hon stannade hos mig en stund. Vi tog även upp det här med näringsdrycker igen på tal till en sköterska. Strax efter kom dietisten som har hand om sånt och jag fick ett "recept" så  mamma har hämtat ut det också.
När hon hade varit hos oss så sa mamma och jag till varandra: Vad fort det gick!
Ibland får man nämligen vänta en evighet på att något ska hända här känns det som. Men det är bra att det gick fort.
 
 
Det är ju jätte bra att jag har fått drycker nu. Dom är ju inte sådär super goda men dem går att dricka och både mamma och jag anser att jag behöver sånt. Ibland mår jag inte bra och tappar då matlusten. Då behöver jag ju få näring från något annat håll och dessa är ju då super bra. Jag tog smakerna Jordgubb och choklad nu.
För er som inte visste det så kan man även leva på enbart dessa. Men det tänker jag INTE göra!
Mamma gick även en vända till kiosken för min skull. Jag var sugen på Redbull och glass nämligen. När dom hade gått  så var det dags för middag och sen dags för dusch typ. 
Duschen var jätte jobbig men det gick bra. Blev lite små irriterad på ena sköterskan som var med. Jag skulle hälla en liten klick shampoo i handen och medan jag förskte vända tillbaka flaskan så tröck hon ut ännu mer, så jag fick shampoo som skulle ha räckt till 3-4 personer.. Aja,, Det gick ju ändå.. Det vart dock som ett tjock vinter landskap i håret. Hehe!
Efter duschen har jag bara kollat på TV och nu sitter jag här vid datorn. Eller ja, okej, ligger. Funderar på att kolla på WebbTV. Men ville bara skriva lite här först och nu har jag gjort det!
Kan avsluta med att säga att inget blod behövdes idag! Hb på 89! Wiho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0