Torsdag!

God kväll på er!
I skrivande stund så är jag på sjukhuset som vanligt. Kom hit strax innan fyra idag.
När jag kom hit så tog man prover ganska direkt och även pappa kom hit en snabbis. Han skulle skriva på något papper..
Sen stannade han även en liten stund. Kollade på TV och pratade lite. Han pratade b.la om Sanna och sa att han måste försöka förbättra deras kontakt. Bra att han har kommit på det (äntligen)
Nu kommer det säkert ta en evighet innan han gör det också.. Men han är på G! Haha!
Jag sa till honom att det tycker jag verkligen han ska göra. Som det är nu så har dom knappt kontakt alls och det är ju han som förlorar på det.
Jag känner mig smått elak mot Sanna när jag träffar pappa. Även om det inte är ofta alls. Men samtidigt så ska ju inte jag behöva avsluta kontakten bara för att det är han som gör en mega tabbe. Jag kan ju bara tjata på honom att: Kontakta Sanna, Kontakta Sanna, Kontakta Sanna.. NU! Om han inte gör det.

Nog pratat om det.
Fick reda på mina prov svar. HB låg på 85 och kaliumet på 5,5. HB låg bra, så jag slapp blod men kaliumet ligger ju lite högt.
Har fått Resonium nu ikväll så hoppas det ger med sig lite. Skönt att HB iallafall var bra. Då kanske jag kan dra på någon lite tripp imorgon efter omläggningen om allt är bra. "Men jag ska inte ropa hej förrän jag är över bäcken" (eller hur man nu brukar säga?)

På kvällen har jag jag duschat, käkat lite kvällsfika och kollat på TV. Och nu sitter jag här och tänkte kolla runt lite på olika bloggar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0