Min lilla lördag!

God kväll på er!
Visst är det skönt med helg? Fast vissa av er kanske jobbar ändå?
Jag har haft en ganska bra dag idag och det har varit bra. Har haft lite ont på förmiddagen och det berodde troligtvis på att ena lindan på stumpen var lite galet. Det känns då som om stumpen vill svullna upp och typ sprängas. Det är ingen mysig känsla. Men det fixade mamma till bra!
Sen efter det så käkade jag lite frukost. Innan så frågade assistenten hur jag ville ha mackorna. Alltså rostade eller orostade. Jag jag sa rostade för trodde hon menade såna där fyrkantiga mackor som man brukar rosta. Men sen ser jag att det var limpa mackor. Men det var faktiskt gott att rosta dem! Det kan ni ju testa!

Nog pratat om min frukost. Hehe! Vad har jag gjort denna lördag då?
Jo. Jag har faktiskt bakat idag. Okej, det var inget avancerat utan jag bakade chokladbollar med hjälp av assistenten. Hon fick springa fram och tillbaka med ingredienserna medans jag höll på med resten. Vilket team work va?





Synd bara att jag blir så illamående efter några bollar  Annars kan det vara riktigt gott!

Sen på kvällen har jag stretchat och tränat benet lite. Det känns rätt bra att göra det. Och så är det ju väldigt viktigt att försöka hålla kvar rörelserna som man har. Så dom inte blir ännu värre.
Och typ resten av dagen har jag bara kollat på TV i stort sett. Kollade på Gladiatorerna på kvällen. Det är ju så himla bra!

Och nu går det en bra film på 4an. Nämligen The day after tomorrow! Det började visserligen halv 10 men tänkte nu kolla klart på den innan jag ska sova.



God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0