Måndag..




God kväll på er alla!

Nu är det en ny vecka. Faktiskt det första på hela året! Hoppas ni har haft det bra och är redo för skola och arbete igen.
Måndagen börjar gå mot sitt slut. Cirka två timmar kvar bara. Jag är på sjukhuset som vanligt på måndagar.
Kom hit strax innan 14:00 idag. Det var så att vi glömde bort hemma att man måste ringa samtrafik och förlänga sin sjukresa efter ett halv år. Eller, jag visste inte om det. Det var mamma som kom på det när klockan var ungefär halv ett och taxin egentligen skulle ha kommit 12:20.
Så mamma ringde in till samtrafik och pratade med dem och jag fick taxi en timme senare. Trodde jag skulle få en på kvällen eftersom vi var lite sent ute. Hehe!
Jag tycker det är dåligt att man måste ringa in och förlänga sin sjukresa! Varför kan den inte bara flyta på tills man inte behöver det mer? Skulle vara så mycket smidigare tycker jag.
Jajja.. Ibland är det ju rätt knepiga regler..

När jag kom till sjukhuset så tog man prover ganska direkt. Mitt HB låg på 82 så jag får en påse blod idag. Jag har tänkt på en sak: Nu för tiden brukar jag bara få en påse blod. Värdet ligger oftast alltid mellan 80-85 nu för tiden. Undrar vad det beror på? Visserligen är ju det skit bra!  Kanske kan bli ännu bättre sen?
Sen på eftermiddagen kom Pilla och Benjamin på besök. Det är alltid super kul när dom kommer! Sen är det så himla kul att se om Benjamin kan göra något nytt. Hihi! Söta pojken!
Vi pratade lite och kollade på TV, Pilla och jag. Sen tog vi en sväng till cafeterian. Jag var så sugen på någon annan mat att äta än sjukhusmaten. Så då gick vi dit och satt där en sväng. Mycket trevligt!



Min mat idag. Gud så gott!

Sen när vi hade varit där en stund så gick vi tillbaka till avdelningen.  Pilla skulle fixa iordning sig och Benjamin för att åka hem och jag började förbereda mig för kvällens dusch.
Det gick jätte bra och efter duschen har jag kollat på TV och fått mitt blod på kopplat.




Mitt köp i kiosken. Tänkte ge mig på Kors & Tvärs ikväll.  Hohoh! Även om det är den lättaste tidingen så kan jag faktiskt tycka att det kan vara ganska svårt. Det är oftast därför jag inte köper dem. Men nu vill jag testa och även få tänka lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0