God morgon!

God morgon med er! Hoppas ni har sovit gott? Det har iallafall inte jag.
Har drömt många konstiga drömmar inatt och det har gjort att jag har spänt mig i sömnen och vaknat flera gånger av att jag har jätte ont.

Dessutom vaknde jag väldigt tidigt nu på morgonen och kunde inte somna om... Har ont i stumpen just nu. Allt känns så himla svullet och det är bara jobbigt.

Ja.. Får se sen vad denna dag har att erbjuda. Blir nog att ta det lungt och kanske vila en stund på dagen annars kommer jag inte orka.
Allt blir så mycket jobbigare i kroppen om jag har ont tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Hej!

jag vet inte hur jag hittade din blogg,det var när jag googlade efter någonting.Men jag började läsa den,och läste och läste och och vilken kämpaglöd du har.Du är ju så ung och har redan gått igenom så mycket.Läste att du skriver att du har ont i stumpen och måste fråga,har du amputerat ett ben?Och varför i sånafall? Du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill men jag undrar.Förövrigt tycker jag om din blogg mycket och skulle jag kunnat skulle jag nominerat dig till "Svenska hjältar" på Aftonbladet för du tillhör verkligen den kategorin.

Kram från mig/Ingela

2012-01-15 @ 14:19:38
URL: http://www.metrobloggen.se/nikitha
Postat av: Anneli

Skickar massor av kramar till dig! Hittade din blogg idag och har läst bitar ur den, tycker att du verkar vara en väldigt fin människa och supersöt är du också. (Nej, du behöver inte bli rädd, jag är straight!) ;)



Hoppas du mår bättre idag!



Många kramar från mig (plus tasskramar som bonus från mina katter ;))

2012-01-16 @ 08:51:39
URL: http://tvfnask.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0