Min lördag!

God kväll med er!
Till att börja med vill jag önska er en

Min lördag har varit helt okej. Vaknade strax efter 12:00. Var verkligen jätte trött. Hehe! Var det t.om när jag vaknade, men jag kan ju inte ligga och sova hur länge som helst.
Fick lite frukost i mig och har sen bara kollat på TV.

Strax innan 15:00 kom Carro hit!  Det betydde jätte mycket att hon kom. Har inte sett henne på evigheter och jag har saknat henne så mycket!
Det var faktist första gången hon har varit här. Eller okej, hon har varit här en gång förut men då var vi ute bara.
Men som sagt, det var jätte kul att hon kom. Vi gjorde inget speciellt utan pratade bara. Men det är mycket trevligt ändå. Att bara ha henne som sällskap. Hon fick dessutom träffa Rasmus.



Söta killen!

Sen vid halv sju på kvällen så kom taxin och Carro skulle hem. Men då vart det ju självklart krångel. Det är ofta att det blir det med taxin.
Taxi chauffören började köra långt upp på vår gräsmatta fast vi har såna där oranga pinnar som finns på sidan av vägarna som markering att man inte ska köra där. Jörgen gick ut arg och sa till honom att man kör inte på gräsmattan os.v! Dom har nämligen förstört både gräsmattor och trädgårslampor här på gården.
Sen vet jag inte vad som hände men han körde iallafall här ifrån och Carro var fortfarande kvar på gården.
Vilken jäkla chaufför! Så gör man ju inte! Visst, chauffören kanske blev sur på Jörgen men man kör väl ändå inte ifrån den man ska hämta?
Så Carro fick komma in igen och vänta på en ny som kunde komma och sen åkte hon hem.

På kvällen har min mormor och morbror varit här. Dom har tydligen varit i Finland och gav mig och mina syskon lite godis och så därifrån. Tack snälla!

Jag fick:





Strumpor, "Kaffe väska" Alltså den är gjord av typ kaffepaket, kinder choklad, laktrits pipor,
små kex choklad med blåbär i (är den god?), påfyllnad till mobilen och sen en jätte fin mugg med lock.
Man kan sätta på locket om man t.ex dricker te. Så håller sig värmen! Jag är oftast seg med mitt te så det är ju fiffigt!

Nu på kvällen har jag kollat på Melodifestivalen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske läsa lite Hänt extra tidningar som mormor kom med? hm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0