Måndag!

God kväll med er!
Måndagen börjar gå mot sitt slut och jag tänkte skriva lite här.
Åkte till sjukhuset 12:20 som vanligt. Jag var framme strax innan ett.

När jag kom fram så tog man prover ganska direkt och efter det så kom lymfterapeuten och jag fick min massage.
Den är alltid så efterlängtad. Det är ju så skönt att få den. Massagen är ju det bästa jag kan få om jag har ont. Brukar för det mesta hjälpa mer än tabletter. Tänk om man kunde få massage varenda gång man  har ont? Vilken dröm!
Sen strax efter 15:00 så kom kuratorn en stund. Hon ville prata lite och så. Det var ett tag sen jag träffade henne nu så hon ville höra hur jag mår och hur det går. Och jag sa att det går bra, det har hänt så mycket bra grejer nu men nu ska det väl inte hända så mycket mer vad jag vet.
Kuratorn och jag fick avbryta samtalet sen för att pappa och Annabelle kom. Dom hade med sig mat som vi käkade. Eller det var faktiskt jag som köpte min mat. Han la bara ut så länge och jag fick betala sen. Han är lite snål ibland.. Hehe! Det vart från MAX hamburger resturaung. Hamburgarna där är ju så himla goda! Älskar dem verkligen!

Fick reda på mina provsvar också. HB låg på 85 så jag fick en påse. 85 är egentligen på gränsen. Ibland får jag blod då och ibland inte, men det kanske var lika bra?
Kaliumet vet jag inte vad det låg på men jag fick resonium mot hög kalium så jag antar att det har legat lite högt då?

Sen på kvällen har jag duschat. Det gick väl så där. Jag har det så fruktansvärt jobbigt med stumpen idag och var så rädd i duschen. Det liksom rinner och kladdar i stumpen.  Eftersom jag blödde i torsdags så känns allt ännu värre. Blödningen sätter sig liksom fast i psyket några dagar efter.

Nu är klockan snart 00:00 och jag ska avrunda. Ska kasta i mig kvällsfikat innan för jag fastar sen.


Kommentarer
Postat av: Pilla

va fick du betala för din mat,:( kram

2012-02-07 @ 19:59:48
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0