Måndag!

God kväll på er!
Hoppas ni mår bra? Själv så har jag det fortfarande tufft men det går. Dagen började med att mamma väckte mig vid halv 9 för assistenten var sjuk och jag behövde bli klar med det jag behöver ganska tidigt för mamma skulle till BVC med Rasmus. Jovisst, jag hann få på mig kläder och började på min frukost. Sen känner jag hur det börjar rinna något varmt över magen.
Först tänkte jag inte på det för jag brukar känna så konstiga känslor ibland men detta var lite konstigare.
Så jag kände efter och fingret vart rött.. Ropade på mamma direkt och sa att det blödde men jag tror inte hon trodde mig till en början för jag brukar kunna säga " Det känns som det blöder " fast det inte ens gör det. Så jag förstår ju mamma.
Hon förstärkte så gott hon kunde. Ringde sen in till avdelningen och sa att jag kommer tidigare idag. Jag åker ju annars som vanligt kl 12:20.
Sen beställde hon ambulans åt mig.



Stör mig lite på dom som skickar ut ambulanserna.  Dom verkar göra allt för att inte skicka ut någon bil. Hon började fråga om jag inte kunde ta egen bil os.v..
Tänker på det man har läst på nyheterna. Personer som har dött för att dom inte får någon bil och kommer in till sjukhuset i tid. Nu finns det ingen risk att jag skulle ha dött men ändå.. Det är sjukt!

Nog pratat om det. Resan i ambulansen gick bra. Dom var jätte mysiga personer som tog hand om mig där.
När jag kom fram så fick jag hjälp direkt. Dom förstärkte lite till och sen sa dom att man skulle hålla koll på hur det ser ut under dagen. Och det har sett bra ut även om det känns totalt tvärt om...
Efter att dom hade förstärkt så tog man prover direkt. Mitt HB låg på 86. Det hade alltså inte hunnit komma så mycket blod, för jag hade 86 när jag åkte hem i lördags. Det är ju skönt! Även om HB låg på 86 så skulle jag få en påse blod. Det kanske är bra att tanka på lite?

På eftermiddagen kom även lymfterapeuten hit en sväng och masserade. Hon fick ta det lite försiktigt eftersom jag är så omlindad och så. Men jag sa att hon får jätte gärna massera där hon kommer åt för det är ju så skönt. Och slappna av i min spända kropp.
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Kollat på TV och duschat. Ska nu kolla runt på nätet lite och efter det försöka sova. Kan jag inte det så kollar jag nog på en film.

Sen får jag hålla tummarna att omläggningen inte blir allt för sen imorgon. Helst så tidigt som möjligt vill jag ha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0