Svar!

 
 
 
Jag delar upp dina frågor i olika "siffror.
 
1. Om stumpen kommer att läka helt och hållet är det ingen som vet. Sjukdomen och denna situation är så ovanlig. Men läkarna gör allt för att det ska bli så bra som möligt för mig. Och jag fick reda på idag att såren ser bättre ut, men dem är fortfarande väldigt stora. 
2. Det kommer påverka mitt framtida liv otroligt mycket om det inte läker. Men man får försöka leva utifrån det så gott som det går. 
3 och 4. Självklart hoppas jag att jag en dag kan få jobba. Kanske inte hel tid men ha något jobb eller praktik någonstans. Jag har lite alternativ som jag vill göra, som t.ex jobba med barn på något vis, i någon butik eller kanske media som att skriva. 
5. Jag kommer att flytta hemifrån när jag känner mig redo, men inte än. Jag har ju personlig assistent och flyttar jag hemifrån så kommer troligen det att fortsätta + att man får ett så kallat trygghetslarm som man kan använda då man kanske behöver hjälp dom tider assistenten inte jobbar.
6. Det finns risker med graviditet om man har Klippel trenaunay syndrom. Kan inte så mycket om det, men det jag vet är att man svullnaden i den del man har syndromet kan öka. Det kan även bli ett annat tryck i kärlen.
Har även hört att man kan få mer ont i den del där syndromet sitter p.ga att trycket och svullnaden kan öka.
 
Det var mina svar. Jag hoppas du blev nöjd! Tveka som sagt inte att ställa frågor. Jag försöker svara så gott jag kan! 

Kommentarer
Postat av: emma

har du dina assar med dig på sjukhuset? vilket bolag har du?

Svar: Tar den frågan här. Brukar annars skriva inlägg i min blogg som svar men detta blir så kort. Nej jag har inte med mig assistent på sjukhuset. Det är krångligt det där med hennes lön, har inte riktigt förstått det eftersom jag inte behövder veta egentligen hur det går till ;)
Jag har Olivia assistans. Jätte bra bolag!
Saara

2012-12-12 @ 21:30:46
URL: http://endelavmeej.blogg.se
Postat av: emma

okej :) har du bara en assistent? jag är själv assistent här i Västerås =) hur länge har du haft assistans?

Svar: Jag har bara en ja om man bortser från mamma som har lite assistanstid tidig mornar och sena kvällar ;) Annars är det bara en. Letar efter någon vikare just nu, för behöver ifall dem båda är sjuka och inte kan. Jaså det är du? Spännande. Vilket bolag har du? Jag har haft assistent i snart ett år tror jag. Som sagt. Olivia i Hallstahammar är det jag har. Glömde nog säga det sist. Men Tycker det är bra. Dem är jätte trevliga och vill brukaren och assistenten det bästa. Som nu har jag fått en "krya på dig" kort av dem!
Saara

2012-12-13 @ 12:47:56
URL: http://endelavmeej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0