Rubrik var det här...

Jag vet inte vad jag ska skriva så detta kan bli snurrigt.. Dagarna är långa här på sjukhuset och man är så ensam. Försöker få tiden att gå genom att pyssla, sitta vid datorn och kolla film och TV. 
Det blir tydligen bättre verkar läkarna tycka men jag vet inte? Är fortfarande tveksam till om dem verkligen vet vad det är?
Jag menar, dom misstänker att det har varit hål någonstans i magen. Antagligen magsäcken eller tarmen. Men ska det då göra ont på både höger och vänster sida i buken till och från, även under vänstra revbenen hugger det ofta till och det gör ofta ont i vänstra axeln. Jag får inte ihop det? 
Nåja, enligt dem så verkar det väl bli bättre. Får nu dricka vad jag vill och äta flytande mat som soppa. Gissa om jag är hungrig! Inte sjutton blir man mätt på soppa. Jag ser dessutom själv att jag har blivit smalare och troligen gått ner i vikt och det är inte alls bra. Skulle egentligen behöva gå upp några kilo..
Kommer bli jätte svårt att göra det...Hm?
Idag har man även tagit bort alla mina smärtstillande tabletter och gett mig smärtplåster. Tycker inte om det. Är så tveksam till smärtplåster.. Någon som har någon erfarenhet om det och vill berätta lite vad ni tyckte? 
 
Nog babblat om skitsaker egentligen. Haft pappa och Annabelle på besök och det var ju trevligt! Annars har jag inte gjort så mycket mer. Kollat på TV, pysslat och haft mamma en stund på besök på kvällen..  Pysslet kommer förresten komma upp sen här på bloggen!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johannah

Angående smärtplåster så kan jag bara tala utifrån en utomstående synvinkel. Många av mina brukare som jag hade på demensboendet hade smärtplåster och vad jag kunde se så hjälpte det dem till att bli hyffsat "smärtfria". Men jag tror att det är väldigt individuellt, många klarar sig bra på tabletter medan andra behöver sånt här plåster.

2012-12-03 @ 10:06:41
URL: http://jjohannah.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0