Min onsdag

God kväll på er!
Tänkte bara skriva några rader om min lilla onsdag här på sjukhuset. Jag hoppas ni har haft en fin dag. Min dag har varit ganska lång tråkig. Jag har sovit största delen av dagen för att jag har haft ont i huvudet igen. 
Läkaren kom in på förmiddagen och pratade lite snabbt. Frågade vad jag tänkte och ville om julen. Jag sa som det var att är jag hemma så kommer jag in som vanligt på måndag, men senare och så lägger jag om som vanligt på tisdagen. Han sa att det gick, och sen pratade han lite om att dom här två senaste "klister" behandlingarna har tycks gett resultat och det är ju jätte kul att det ger någon resultat eftersom när man mår så dåligt efter.
Första gången hade jag en fruktansvärd smärta och fick starka smärtstillande - Riktigt kraftiga smärtstillande. Jag hade ont i huvudet flera dagar efter smärtstillandet blev utsatt. Andra gången jag gjorde behandlingen så fylldes hela jag av vätska.
Undrar hur nästa gång blir? Det ska gudarna veta.. Huja! Jag ser inte fram emot det. Men som sagt, skönt att det ger resultat. 
Han pratade även om att jag skulle få tid till röntgen och jag skriver strax om det igen.  Sen en stund runt 13:30 tiden så kom mamma och Rasmus med mat från MAX. Det var toppen för maten här var inte så där jätte god idag. Hehe! Rasmus är ju så rolig. Mamma gav honom lite strips som han mumsade gott på. Sen när han inte fick någon ny så såg man sakta på honom att han blev irriterad. Söta killen!
Dom stannade i ca två timmar och sen var dom tvungna att åka vidare på andra ärenden. Jag kollade min post som jag hade fått. Fick b.la fin julpresent från mitt assistansbolag: 

 
 
Presentkort på tidningskungen snällt va?
Nu medan jag ändå håller på och visar vad jag har fått så kan jag ju passa på och visa vad jag har fått får fint från  en kvinna på operation som har varit utomlands. Tycker verkligen det var gulligt att hon tänkte på mig när hon var borta privat på semester. 
Detta fick jag: 
 
 
Marshmallows som för övrigt var super goda. Riktig mjuka och nästan bara smälte i munnen. Har några kvar bara. Uhuh!  Dom kommer försvinna fort om jag tar en. Men jag ska försöka spara någon till imorgon.
 
 
Armband och drömfångare. Drömfångaren tänkte jag se om den gick att hänga på sjukhussängen 
 
 
T-shirt. Nu tog jag bara kort på trycket för ni vet ju hur en röd t-shirt ser ut  Hehe! Grejerna var jätte fina och godiset jätte gott. Tack till dig! (vet inte om du läser min blogg?) Vet att det finns folk lite här och där på sjukhuset som gör det. 
Känn er träffade!!  Men det är bara en massa godingar! 
Nåja. På kvällen runt 19:30 så kom en ur resursen som jobbar på avdelningen in på mitt rum och sa att jag hade fått tid till röngen och kolla huvudet. Det var bara att åka ivåg. 
Kom in på röngen direkt och det tog ungefär 3 minuter att göra det och så var jag tillbaka till mitt rum på avdelningen. Jag kan säga att jag är nervös att något är fel. Men jag hoppas innerligt att allt är bra! 
Men det borde det vara. Dem skulle annars väl ha sagt något? 
 
Aja.. Annars har jag inte gjort något annat idag. Bara kollat runt lite på datorn, mest youtube faktiskt. Nu ska jag kolla på ett avsnitt Andra avenyn och sen sova. 
 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0